- Konular
- 655
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar öncelikle herkese slm
arkadaşlar oyunda adım RuZZGaRR belki duymussunuzdur kd 1.76 arkadaşlar rütbem acemi teğmen yani gümüş pil rütbe atlama %78 de bu çarı satıorum 20 tl ama bi şartım var bana güvenmeyen kişiler alttaki msn adresime gelmesinler ver çara bakam sora paranı gönderem yok çarı ver sen ver sora ben sana paranı gönderem gibi şeyler yapanlar gelmesin bakın arkadaşlar parayı turkcell veya vodafone hatlarından gönderme imkanınız var çarı almak isteyen şartlarımı kabul eden altta msn adresime buyursunlar
harbi_cix_23@hotmail.com
arkadaşlar iyi akşamlar ßß k.i.b bekliorum
arkadaşlar oyunda adım RuZZGaRR belki duymussunuzdur kd 1.76 arkadaşlar rütbem acemi teğmen yani gümüş pil rütbe atlama %78 de bu çarı satıorum 20 tl ama bi şartım var bana güvenmeyen kişiler alttaki msn adresime gelmesinler ver çara bakam sora paranı gönderem yok çarı ver sen ver sora ben sana paranı gönderem gibi şeyler yapanlar gelmesin bakın arkadaşlar parayı turkcell veya vodafone hatlarından gönderme imkanınız var çarı almak isteyen şartlarımı kabul eden altta msn adresime buyursunlar
harbi_cix_23@hotmail.com
arkadaşlar iyi akşamlar ßß k.i.b bekliorum
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sas
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)