zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeter Artık Yeter !Problemlee Veda.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DragonKnight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 706
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DragonKnight

Level 6
TM Üye
Konular
65
Reaksiyon Skoru
52
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

/Edit

Son düzenleme:
uygun bolume tasındı

Bu Oyun benim için bitmiştir.Kimsenin ne emegiyle oynadım nede bir kişinin itemini calmışlıgım vardır dayanacak sabrım kalmadı sonunda başardılar Oyun Artık Bitmiştir.Bu Oyuna küfür hakaret yemek için mi oynuyorum şurda adam gibi emegimle oynuyordum 2-3 kurusluk adamlardan yemedigim küfür kalmadı Benden Buraya Kadar Allah Size Sabır Versin.Oyunda Hakan,Samet,Emre Daha Bir Cok Kardeşlerime Teşekkür Ediyorum.

Buda Bardagı Taşıran Son Damla.

Bırakman hakkında bişey demicem arkadasım. Ama adamın istediğini gerçekleştiriyorsun. Amacı buydu ve başarmasına cok az kaldı. He ille de bırakıcam diyorsan kapı açık seni seven arkadasların war bırakmamalısın hakan samet ws ws. Ona gelince ;O onun seviyesizliği bırak bunları okumayı yanında bile durmamalısın kaale almamalısın. Diceklerim bunlardır karar senindir.

Bırakman hakkında bişey demicem arkadasım. Ama adamın istediğini gerçekleştiriyorsun. Amacı buydu ve başarmasına cok az kaldı. He ille de bırakıcam diyorsan kapı açık seni seven arkadasların war bırakmamalısın hakan samet ws ws. Ona gelince ;O onun seviyesizliği bırak bunları okumayı yanında bile durmamalısın kaale almamalısın. Diceklerim bunlardır karar senindir.

Nereye Kadar Emrah Abi Bile Birşey Yapamadıktan sonra Hergün Böyle Küfür yemek istemiyorum,Ülkemi Degiştirdim oraya kadar geldiler.

Nereye Kadar Emrah Abi Bile Birşey Yapamadıktan sonra Hergün Böyle Küfür yemek istemiyorum,Ülkemi Degiştirdim oraya kadar geldiler.

Demiştim sana boşa değiştirdin:) Çar kurmak bu kadar zor değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri