ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elveda Dostlar -ErsanRocks-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ERsomania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 544
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ERsomania

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Elveda Kardeşlerim.Ben Artık Oyunu Bırakıyorum.Çok Boşa Zaman Harcadım.Yeter Artık Boşuna Zaman Harcadığımı Gördüm.Ne Gerek Var! Level Atlayınca Ne Olacak.Serverin Kralı Olunca Ne Olacak!???.Saygı Duyulan Biri Olsanız Bile Bu Sanal Hayatta Olacak.Biraz Ailenizle Geçinin Metin2 Herzaman Bulabileceğiniz Birşey.Ya Aileniz!???.Arkadaşlarınız????.Kaybettiğiniz Vakitler???.Kedime Bile İlgi Gösteremiyordum Ve Artık SOnu Geldi.Bıraktım.Zor Oldu Biliorum.Çok Zor Oldu.AMa Alıştım.Bırakın Demiyorum.İsteyenler Oynayabilir.Ama Gelip Geçici Şeylere Daha Fazla Zaman Ayırın.PvP_? O Ney Ya.O Kadar Uğraş Veriosunuz.Hoop PvP Kapandı.Eşşek Gibi Kasılıp 100 Level Olduktan Sonra Dİğer Gün Kapanması.Ha Bazıları Kapanmıo.Ama 1 Yerden Sonra O Da Kapanacak.Artık Bırakıyorum.Görüşlerime Karşı Çıkanlar Varsa Belirtsinler.Benim İçin Ailem Ve Dostlarım Daha Değerli.Siz Çarınızla Başbaşa Kalın.BU KADAR 2 YIL METİN2 OYNADIM ZAMANIMI BOŞA HARCADIM YAZIK.BOŞ YERE GITTI DEMİYORUM.IYIKIDE BIRAKTIM.GOODBYE ÇARLARIM.ALIN ŞİFRELERİM.OK Mi

Alın
Emek Verdiğim Şeyleri Siz Kullanın Ben Onlara Değer Vermiyorum Bir Karakter Nede Olsa Önünüzdeki Hayata Bakın.Hayatınızda Başarılı Olun Sonra MT2.

MMOMT2: ID:Ersomania

Pass:eerzurumlu

Bye... :l04: :l04: :l04: :l04: :l04: :l04: :l04: :l04: :l04: :)

Son düzenleme:
Hayatında Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri