kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crossfire Türkiye Serveri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan servet5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

servet5

Level 4
TM Üye
Konular
67
Online süresi
3m 53s
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
114
MmoLira
19
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

# Ne zamandır böyle bir proje ile uğraşıyorsunuz?
# Yaklaşık olarak 7-8 ay. Fakat ara vermeler dahil olmaksızın. Bir çok araştırma yaptık.

# Neden böyle bir projenin eksikliğini düşüdünüz?
# 2 sene Crossfire oynadım. Ortamı, türkleri ve yabancıları. Ve bu türk-yabancı ilişkisini iyi biliyorum. Malesef ne türkler yabancılara sıcak, ne de yabancılar türklere hiç iyi bir prestij uyandırmıyor. Türkler Crossfire daki etkinliklerden yararlanamıyor ve artık her ülkenin kendi sunucusu açılmaya başladı. Türklerse bunu çoktan hak etti.

# Böyle bir iş için elbet sponsor gereklidir, şu an varmı böyle bir firma?
# Malesef yok fakat görüşmelerimiz devam ediyor. Özellikle LEVEL dergisine çok sıcak bakıyorum. Tabi onların bize olan tutumu daha da önemli.

# Z8GAMES bu işe ne diyor?
# Türkler Z8GAMES'in %40 ile %45 arasındaki büyük ve ezici bir çoğunluğunu oluşturuyor. Tabi ki onlarda oyuncu kaybetme kaygısında bize destek olmadılar, neden rakiplerine güç katsınlar ki? Haklılar.

# Açılış nezaman?
# Bunu ancak sponsor görüşmelerimizden sonra söyleyebiliriz, şu an için çok erken.

# Peki neler olacak bu sunucuda?
# Yep yeni haritalar, oyun modları, karakterler ve silahlar. Ve Türk sunucusu olduğundan dolayı getiriceği bir kaç artı daha var onlarda düşük ping, ucuza oyun parası alımı olacaktır.

# Peki oyun çoğu online oyunda olduğu gibi paraylamı ölçülecek?
# Hayır özellikle çoğu Crossfire sunucusundaki ortam bizde olmayacak. Para veren oyuncuların elbet bir farkı olur ama becerisini ön plana çıkarmış oyuncu herzaman kazanan olacaktır, emin olabilirsiniz.

# Hile(Hack) işleri için bir çalışmanız var mı?
# İstenilen her oyun firması, oyun sunucusunda hack ve hile programları açmasını %100 önleyebilir. Bu istemekle alakalı bi durum. Biz hilesiz oyun için burdayız zaten, XTRAP gibi bir firmayla da çalışmayacağız. Tamamen kendimiz geliştiriyoruz güvenlik sistemini de.

Merak ettiğiniz sorular ilerki zamanlarda eklenecektir.

NOT: ALINTIDIR ...

bi siteden..

Çok iyi olur bıktım us crossfireden TRCROSSFİREistiom hatta ismide degissin crossfireyi turkçelestirin crossfirenin yeni bir parçası olmayalım yeni bir oyun olsun ismide yeni olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri