Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelıkle Soylıyeyım Bu Konuyu Nereye Acacagımı Bılemedım.ßen Bu Foruma Cok Emek Verdım Calıstım 1 sene Kadar Emegımız Karlısılıgınıda Alamadım Bu Benı Cok Uzdu 1 Yıldır Uzman Olmak Icın Ugrasıyorum Ama Yok Olmuyo Bende Ayrılmaya Karar Verdım Artık Calısmıcam... Bazıları Sevınıyo Bazılarıda Uzuluyorudur Gule Gule Türkmmo
Kardeşim Elbet Bir Gün Emeğinin Karşılığını Alıcaksın.Bende Zamanında Böyle Düşünüyordum Yaklaşık 1.5 Yıldır Forumdaydım.4 AY Uzman Oldum.Ve Sonundada D.MOD Oldum.
İnan Sende Bir Gün Olabilirsin
İnan Sende Bir Gün Olabilirsin

Kardeşim bir şeye ulaşamadiğinda pes edersen herkezin pes etmesi gerekir.Eğer sen pes edip forumu birakirsan pes etmiş olursun ve yaptiğin hatayi düzeltmeye çalişirsin ama düzelmez...Yani anlayacağin istediğini alana kadar pes etmemelisin!
Kardeşim Elbet Bir Gün Emeğinin Karşılığını Alıcaksın.Bende Zamanında Böyle Düşünüyordum Yaklaşık 1.5 Yıldır Forumdaydım.4 AY Uzman Oldum.Ve Sonundada D.MOD Oldum.
İnan Sende Bir Gün Olabilirsin![]()
kardesım daha demın yenı uzman olanlara baktım hıcbırı adam gıbı konu acmamıs benım actıgım konular resımlı
kardesım daha demın yenı uzman olanlara baktım hıcbırı adam gıbı konu acmamıs benım actıgım konular resımlı
Şimdi gelip insanlara laf atarak onları kıyaslıyarak mesaj yazmaya devam edersen olamazsın tabi.KenJi bile forumda paylaşımlarına ve kişilerle muhattaplarına bakıyor ama sen böyle davran sonra gidersin giderkende lafı atarsın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...