Öncedende Belirttiğim gibi çok ısrar etmek istemiyorum ama tekrar sölüorum ay 2 gün olacak sabrediorum fakat banımın sebebi 4x . oyunu yaklaşık en az 10 kere tamamen siLdim geri kurdum her seferinde turkmmodaki buz zindanı packi kullandım ve 4 x oLuştu bunun yüzünden ban yedim. ve 1 ay 2 gün oldu açıLmadı charın adı BlueEssence yardım lütfen ?? _____________________________
1- Hile Kullanların Banlanırlar..
2- İşte Size Buz Zindani Pack Bunu İndirip Birdaha Dene Bakalım..
2- İşte Size Buz Zindani Pack Bunu İndirip Birdaha Dene Bakalım..
Son düzenleme:
Buz Zindani Packle Alakalı Oldugunu sanmıyorum,Yaptıgının cezasını cekiyorsun başka senaryo bul.
hayır 30 gün yazıordu ve isterseniz deneyin bir tane daha arkadaşım var oyundan ondada oLDu her zaman deiL ama arada bir 4 kere skill vuruor oyunu sildim tekrar yükledim cadı kesmem lazımdı packi yükledim yine 4x oLdu süresiz ban deiL sadece 30 gün 6 aralıkta ban yedim 31 gün oLdu 4xten oLDuqunu biLMiorm hilenin sanırım 4x deil kötü söz ama ben söliyim o pazkta 4x vardı.
Öncedende Belirttiğim gibi çok ısrar etmek istemiyorum ama tekrar sölüorum ay 2 gün olacak sabrediorum fakat banımın sebebi 4x . oyunu yaklaşık en az 10 kere tamamen siLdim geri kurdum her seferinde turkmmodaki buz zindanı packi kullandım ve 4 x oLuştu bunun yüzünden ban yedim. ve 1 ay 2 gün oldu açıLmadı charın adı BlueEssence yardım lütfen ?? _____________________________
Yalan söyleme ! Biz kullanıyoruz neden 4x olmuyor ! Bari attığın iftirayı turkmmodan yapma. Hile den ban yiyen çarının acılmasınıda bekleme.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)