R 1
Roksam
Test5410 1
Test5410
berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Admin !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dissdiss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 922
Öncedende Belirttiğim gibi çok ısrar etmek istemiyorum ama tekrar sölüorum ay 2 gün olacak sabrediorum fakat banımın sebebi 4x . oyunu yaklaşık en az 10 kere tamamen siLdim geri kurdum her seferinde turkmmodaki buz zindanı packi kullandım ve 4 x oLuştu bunun yüzünden ban yedim. ve 1 ay 2 gün oldu açıLmadı charın adı BlueEssence yardım lütfen ?? _____________________________

hayır 30 gün yazıordu ve isterseniz deneyin bir tane daha arkadaşım var oyundan ondada oLDu her zaman deiL ama arada bir 4 kere skill vuruor oyunu sildim tekrar yükledim cadı kesmem lazımdı packi yükledim yine 4x oLdu süresiz ban deiL sadece 30 gün 6 aralıkta ban yedim 31 gün oLdu 4xten oLDuqunu biLMiorm hilenin sanırım 4x deil kötü söz ama ben söliyim o pazkta 4x vardı.

Öncedende Belirttiğim gibi çok ısrar etmek istemiyorum ama tekrar sölüorum ay 2 gün olacak sabrediorum fakat banımın sebebi 4x . oyunu yaklaşık en az 10 kere tamamen siLdim geri kurdum her seferinde turkmmodaki buz zindanı packi kullandım ve 4 x oLuştu bunun yüzünden ban yedim. ve 1 ay 2 gün oldu açıLmadı charın adı BlueEssence yardım lütfen ?? _____________________________

Yalan söyleme ! Biz kullanıyoruz neden 4x olmuyor ! Bari attığın iftirayı turkmmodan yapma. Hile den ban yiyen çarının acılmasınıda bekleme.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri