- Konular
- 564
- Reaksiyon Skoru
- 268
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 180
- MmoLira
- -99
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Hepinizle İyi Kötü Günler Oldu Bazen Yalnıslar Yaptık Bu Seferde Beni buldu... 
Editli Editsiz Cennetin Gözü Kolye Vardı Arkadaslar Yalnısıkla Editlisini Koymsuum
M*L Gibi Editi 350 m E Koydum Tek Editimdi... Calındı Editlerim Topladım Soyuldu Topladım Tabi Bunlarda Unthinkinq ChokTehLiKe En Önemli Destegi Yaptılar...
Bazı Yüzsüzler Bana Diorki Ah Be KEske Ben Alsaydım İnsanLık Ölmüs Artık RasroT Yok Arkadaslar Elveda ... :l04:
aWeSoMe...:l04:
RasroT...:l04:
Unthinkinq & ChokTehLiKe & FaTiHxx Soyulunca İtemim Eksik Olunca En Cok Yardımı Onlar Yaptılar Canım Kardeslerım Siz İnsallah Bu Yalnsıı Yapmazsınız Allaha Emanetsiniz Hepiniz...

Editli Editsiz Cennetin Gözü Kolye Vardı Arkadaslar Yalnısıkla Editlisini Koymsuum

M*L Gibi Editi 350 m E Koydum Tek Editimdi... Calındı Editlerim Topladım Soyuldu Topladım Tabi Bunlarda Unthinkinq ChokTehLiKe En Önemli Destegi Yaptılar...
Bazı Yüzsüzler Bana Diorki Ah Be KEske Ben Alsaydım İnsanLık Ölmüs Artık RasroT Yok Arkadaslar Elveda ... :l04:
Unthinkinq & ChokTehLiKe & FaTiHxx Soyulunca İtemim Eksik Olunca En Cok Yardımı Onlar Yaptılar Canım Kardeslerım Siz İnsallah Bu Yalnsıı Yapmazsınız Allaha Emanetsiniz Hepiniz...

- Konular
- 65
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Realde Başarılar.
- Konular
- 564
- Reaksiyon Skoru
- 268
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 180
- MmoLira
- -99
- DevLira
- 0
Eyw Rıdvan 

- Konular
- 322
- Online süresi
- 3h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 345
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Arkadaslar Hepinizle İyi Kötü Günler Oldu Bazen Yalnıslar Yaptık Bu Seferde Beni buldu...
Unthinkinq & ChokTehLiKe & FaTiHxx Soyulunca İtemim Eksik Olunca En Cok Yardımı Onlar Yaptılar Canım Kardeslerım Siz İnsallah Bu Yalnsıı Yapmazsınız Allaha Emanetsiniz Hepiniz...![]()
İnsan biraz bakar :m15: