HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sen Günde Kaç tane Şikayet İçeren Konu Açiyosun 

hani ne oldu 4x dc tam gaz devam edio pk devam edio
ben demistim bu yenilikler hangi yılbasında gelicek
seneye yaparsınız artık final ne oldu hani 1ocakta gelcekti
hai admin gitti 3ocakta diyelim
6 ocaktayız 7 ocağa geçicez zaten depo sifresi yok admine ö.m yağmuru tutuom ama hala cevap yok
depo sifresi de istenmio
eskiden vardı ise yaramıodu karakter silme sifresi yerine markette deo
sifreside olsa ne olcak
ya
bütün editler depoda kaldı 1aydır mmomt2 ye giremiyorum giriyorum item yok
dier çarları soydular
koskoca oyunda 4tane carım vardı 3ünü bosalttılar hic item mitem bisi kalmadı
imzamdaki chara birisi girdi gerı çıktı item almadan
ama diger çarları bosalttı
ne bu ya depoya attım itemleri depo sifresi deismis
baska cara attım hemde benm msn üzerine cara admin ömye baksa bakmıo kı
bisuru ö.m attım hicbirine cevap yok
sora buraya hala admine öm at dionuz
zaten sizin bi derdiniz burda modedator müdür nedir ondan olmak
benim gibi imzanıza resımı koyun sizi modedator bisi sansınlar iste![]()
4x hilesi, dc hilesi kesin engellenecek diye birşey söylemedik bu 1
Dedikki hilelerin engellenmesi için testler yapıyoruz fakat kesin çözüm yok, bazı pvpler gibi %100 engelledik diye ortaya çıkmayız biz engellemeden. Engelledim diyenlerin alayında hileleri çalıştırıyorum bu 2
Yenilikler konusunda da foruma yazdım hepsi hazır test edildi, sadece mars serverıyla birlikte aktif etme kararı aldık. Mars serverı içinde serverımız hazır freebsd kurduk, oyun kurulumuda en geç cuma gecesi biter ( yarın ) bu 3
Depo şifreleri 1 ay önce sıfırlandı en son, 1 ay önce sıfırlanan depo şifresini unuttuysan bunda bizim suçumuz nedir ? Biz depo şifrelerini sıfırlayacağız diye bir garanti vermiyoruz ki hiçbirzaman ? Belirli aralıklarla sıfırlıyoruz ki oyuncular mağdur olmasın ama sıfırlamasakta bir Allahın kulu birşey diyemez çünkü herkes kendi şifresini belirliyor bu 4
Depo şifresini markete koyarsak depoları şifrelemenin ne anlamı kalır ? Hesabının şifresini bilen adam markete girip depo şifreni görür ve depodaki herşeyi boşaltır. Depo şifresinin olma amacı zaten ekstra bir güvenlik önlemidir, bunu algılayamayacak düzeydemisin sen ? Madem normal şifreyle erişilebilen bir yere koyucaz depo şifrelerini, neden depo şifresi diye birşey yapalım kaldırırz olur biter,
4 çarım vardı 3 ünü boşalttılar demişsin bunda bizim suçumuz nedir ? Sen hesabına sahip çıkamıyorsun. Bugün oyun karakterini koruyamayan büyüyünce hiçbirşey koruyamaz. Neden benim charıma giremiyor sizin charlarınızı soyan insanlar acaba ? Bir düşünme gayretinde bulundunmu hiç bunu ?
Ne güzel Dünya;
Depo şifresini unutur/çaldırır suçlu mmomt2 yönetimi,
Hesabının şifresini kaptırır suçlu mmomt2 yönetimi,
E be kardeşim sen ozaman o kafanın içindekini niye taşıyorsun herşeyi başkalarından bekliyorsan ?
Yazmıyım yazmıyım diyorumda artık saçma sapan şeyler yazılmaya başlandı iyice.
Yenilikler konusuna tekrar gelecek olursak duyurular bölümünde yazdım zaten yılbaşından önce lonca savaşlarındaki sorun giderildi,
yeniyıl ile ilgili eventlar yapıldı ve bazı ufak yenilikler getirildi.
Asıl değişiklikler de mars serverı ile gelecek diye altını çize çize yazdık
Sen şimdi bunları okumayıp gelip burda saçma saçma konuşursan elbette karşında ne bu yönetimden muattap bulursun ne de aklı başında insanlardan.
Önce saçmalamadan yazmayı öğreneceksiniz, hesabınıza nasıl sahip çıkacağınızı öğreneceksinizki sonra yana yakıla burda saçmalamayın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...