HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Slm arkadaşlar.Öncelikle 5-6 kez konu açtığımı biliyorum boş konular olmuştu.ama şimdiki özel sebeblerden dolayı Oyunun Artık bir zevk vermemesi Benim için değerli olanların oyunu terk etmesi Beni üzmüştü.oyunda hiç bir değişiklik yok aynı Mmomt2.Kendi yaşantımda aldığım kararlar üzerinde 5-6 hafta girmemeye özen göstericem.Yaklaşık olarak 8 aydır Sizinle birlikte Pvpyi oynuyorum yaklaşık 1 hafta öncesine kadar SIkılmamıştım.Öncelikle ßana Güvenlerini Hiç kaybetmeyen arkadaşım eMre,Hakan,aSrin Teşekkürlerimi sunuyorum Gerek Edit Konusu oLsun şartlar ne olursa olsun güvenlerini hiç kaybetmediler Onlara gönülden teşekkür ediyorum Forumda saçma işler yaptığımı biliyorum belki de farkına varmamıştım Foruma devam edicem Editsiz editli kadar bi çar yaptığımı düşünüyorum .Sizlere Şunu söylemek istiyoru ailemizin bizi okutmak için verdiği çaba Veya çalışarak bize imkan sunmak çabalarını boşa çıkartmayın Oyunu bırakıp da Derslere çalışmanızı öneriyorum Bizi oyun kurtarmıyor ama Kendi hayatımızı kendimiz seçiyoruz.
Şimdilik Hoşcakalın
Şimdilik Hoşcakalın

Lan okuma yazması olmayan cocuk 5-6 hafta diyoz özlersem oyunu gelcem