Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

x uber hack hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan islam334
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

photoshop'u ne zamandan berı kullanıyorsun ? ''İleti'' yerının altındakı mesaj yerını sılmeyı unutmusun. [Puhaha:D]

Hayır Asıl Senin Yaptığın "Şerefsizlik" Oluyor xKardeşim sen bugun Msn Ni bile açmadın ahh Hayır yoksa açtınmı ?? Ama Benim paramı calarak hırsızlık yaptığının farkındasındır Herhalde Bana Sadece Kodun Başını "XLER" Vermiştin Bilmem Hatırlarmısın??

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir Kere Bu photoshop değil sen hiç kullanmamışsın herhalde Kardeşim Bu Msn nin kendi geçmiş kaydedicisini ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir Kere Bu photoshop değil sen hiç kullanmamışsın herhalde Kardeşim Bu Msn nin kendi geçmiş kaydedicisini ?

Yok bıLmıyorduk eheh :D sonundakı cızgıye bakarsan ps'yi anLrsın yav krdşm yuru gıt ısıne ya aklı sıra hackımı kotuleyıp musteırmı durdurcak ve sadece kendısı kullancakhıleıy.

Eğer Öyle Bir Niyetim Warsa Sabahı Görmeyeyim Tamammı kardeşim ? Ama Herzaman seni Hırsız olarak anacam Veee Birde kimler hack aldı Nicklerini verde ben sorayım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri