HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tiyolar :
- Yazarken klavyeye bakılmayacak.
- Klavye kullanmanın bir sanat olduğu unutulmayacak. İş olarak değil hobi olarak görülecek.
- Bilgisayar başında değilken bile, her ortamda (Örneğin; elimizi dizlerimize koyarken dahi, bilgisayarda çalışıyormuşçasına yazı yazma çalışmaları yaparsanız, daha hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Peki ben ne zaman çok hızlı yazmaya başlayabileceğim
Çok hızlı yazmak sizin elinizde. Siz yazı yazdıkça eliniz, siz farkında olmadan hızlanacaktır. Aşırı derecede hızlanmanız belki de yıllar alacaktır. Fakat her geçen gün daha hızlı yazdığınızı görmek size müthiş bir haz verecektir.
- Yazarken klavyeye bakılmayacak.
- Klavye kullanmanın bir sanat olduğu unutulmayacak. İş olarak değil hobi olarak görülecek.
- Bilgisayar başında değilken bile, her ortamda (Örneğin; elimizi dizlerimize koyarken dahi, bilgisayarda çalışıyormuşçasına yazı yazma çalışmaları yaparsanız, daha hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Peki ben ne zaman çok hızlı yazmaya başlayabileceğim
Çok hızlı yazmak sizin elinizde. Siz yazı yazdıkça eliniz, siz farkında olmadan hızlanacaktır. Aşırı derecede hızlanmanız belki de yıllar alacaktır. Fakat her geçen gün daha hızlı yazdığınızı görmek size müthiş bir haz verecektir.
aga 10 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum 10 snde 100 kelime yazarm
kullandıkca ezberliyorsun zaten hobi kısmı falan hikaye 
kullandıkca ezberliyorsun zaten hobi kısmı falan hikaye 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)