farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Ticket atmak her bölümü ile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ac4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 842
ARKADASLAR OYUNCULAR HEP BANA ÇARIM SOYULDU NE YAPMALIYIM DİYE SORU SORUYOR BENDE ARTIK ONLARIN KAFASI KARISMASIN DİYE BENDE BU KONUYU AÇMAYA KARAR VERDİM

ARKADAŞLAR ARTIK TICKET NASIL ATILIYOR DEMENİZE GEREK KALMADI YAPMAMAIZ GEREKEN İLK ŞEY ADRESİNE GİTMEK DEİLDİR

tcketatmakanlatim.jpg

ARKADAŞLAR ÇÜNKÜ MMOMT2 ANASAYFADA TİCKET SİSTEMİNE GEÇİŞ GERİDE KALMISTIR.BİZİM GİTMEMİZ GEREKEN ADRES dur.

tcketatmakanlatim2.jpg

3. BÖLÜMDE İSE KARSIMIZA IKI TANE BÖLÜM ÇIKAR. BU BÖLÜMLERDEN 2. YERİ GEZELİM :D

4. BÖLÜMDE 3. BÖLÜMÜN 2. YERİNİ GEZELİM BU BÖLÜMDE ÖNCEKİ TALEBİ GÖSTERME YERİ VARDIR BUNUN İÇİN SİZE VERİLEN ESKİ TİCKETINIZIN KODU GİRLMELİDİR

tcketatmakanlatim4.jpg

5. bölümde ise bu eski talebi gösterme kodunu unuttuk ise bize verilen boşluğu doldurmamız gerekir

tcketatmakanlatim5.jpg

6. BÖLÜMDE İSE YENİ BİR TİCKET ATMAYI ÖĞRENECEKSİNİZ 6. BÖLÜMDE BİZE VERİLEN BOŞLUKLAR VARDIR VE BUNLARIN ÖNEMİ VARDIR BU İLK BAŞTA VERİLMİŞTİR AMA BEN YİNE DE ZORUNLU OLANLARA (ZORUNLU) DİYE YAZAM DEDİM VE SORUNUNUZ NE İSE O BÖLÜMDE NİŞARETLEYİN VE ÖNEM SEÇİN AMA HERKESİN SEÇTİĞİ GİBİ HZILI CEVAP ALMAK İÇN YÜKSEK DİYİN İSTERSENİZ AMA :D

tcketatmakanlatim6.jpg

7.BÖLÜMDE İSE KONU BÖLÜMÜNE SORUNUN BAŞLIĞINI BUYUK METNE İSE GİRİŞ GELİŞME SONUÇ BÖLÜMÜNÜ YAZIN

tcketatmakanlatim7.jpg

8. BÖLÜMDE SİZE VERİLEN BOŞLUKLARI DOLDURUN:D:D

tcketatmakanlatim7.jpg

TICKET ATAMAYAN ARKADAŞLARIMIZIN İŞİNE YARAR UMARIM DAHA ÖNCE GÖNDERDİĞİM KILVUZLAR KOPYALA YAPIŞTIR AMA BEN ONLARI HEP KENDİ SİTEME YAZDIM ARKADASLAR INANMIOSUNUZ AMA NEYSE :D EET
BUNU TEK TE KELLEİMLE YAZDIM 3 SAAT VERDİM UMARIM KONUNUN KALİTESİ DÜŞMEZ EH +++ REP TE ESİRGEMESSENİZ SEVİNİRİM

Son düzenleme:
Ee ama o eski siteden girme yani phat0m az bilenler veya bilmeyenler içn koymus ama o siteye nasıl girilceğini koymamş benm amacım bu oyunculara siteye hangi linkten girilceğini öğretip nası latılcağını öğrettim:S

Son düzenleme:
YANLIZ ADAMLAR TİCKET IN NE OLDUĞUNU BİLMİYOR TİCKETİN NE OLDUĞUNU BİLMİYEN ADAM NU NERDEN BİLSİN YAW OF BŞU BOŞUNA URAŞMIŞIM :ssss

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri