Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ejderha gücü gerçek klavuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kyakaxko28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kyakaxko28

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

EJDERHA GÜCÜ ŞAMAN

herkeze merhaba arkadaşlar burda size ejderha gücü şamana hep kafamı kurdum doğrusu hepsine yordum ama en taktik ve karlısı bu diye düşünüm

STATLAR

1=arkadaşlar her skil için statımız vardır ama benim tavsiyem 2sp 1hp çok sağlamdır :) sp full olunca full hp oda full full dex

2=full hp ama bu stat için bi saldırı yada atak skili master yapılmalıdır

statları hallettik ama arkadaşlar sonra 2 sinden birini full yapabilirsiniz dex yada str ama bence dex full gidin çünkü ninja klavuzunda yazıdıhım gibi dex in 3 her karaktere özel etkisi var

1=rakibi yerde sektirme
2=sizin yerden hızlı kalkmanız
3=ve tabiki en güzeli savuşturma

SKİLLER

arkadşalar skillerde ayrım yapmak istemiyorum sadece tanıtım ve hangi sıraya uygun oldunu ve kasılma klavuzunda yerini yazcam

1=EJDERHA KÜKREMESİ

ejderha gücünün en tanınan 2 skilinden biridir ve tam bi kasılma skilidir ve alan hasarında 2 kere rakibi ileri iter ve 20 sn de dolar ama ilerki levellerde mükemmel hasar verir yani sp full 2 ci master kritiksiz 1800-1200 arası vurur
bide %50 büyü hızı yakalarsak 10 sn de ölümcül hasar veririz ve kılıç çevirmenin daha az vuran ve gelişmiş versyonudur

2=EJDERHA ATIŞI

ejderha gücünün normal vuran ve çok hızlı dolan skilidir kasılmaya uyumu normaldir yani tavsiye ederim ama kasılmada taktik ister yani geri kaçıp slotlar bi sıra şeklindeyken atıp hepsine vurması süper bişey olur 2 ci master
oldunda 1200-900 arası vurcandan şüpem yok bide büyü hızı ile ardı ardına atmak mümkün bide dolum süresi 8 sn dir bk sı ucuz hemen seviye geliştirip grand yapılabilir ruh vuruşunun karlı versyonudur

3=EHDERHA YARDIMI

ejderha gücünün 2 ci en çok tanınan skilidir bi deestek skilidir ve atakta kritik hemde skilde kritik sağlar nasımı ? atak derken düz vuruş üzerinizde skil efekti yaptığı için skil olarak kritikte işler ve master de 26-22 arası bi kritik şansı verir ve full hp ye destek gelir yani çok sağlam olursunuz ve normal hasar verirsiniz :) hava kılıcının gelişmiş modelidir

4=KUTSAMA

kutsama oynun en kuvetli blok yani savunma skilidir Perfect de 7 K vuran biri size 3 k vurur yani 4 k defans yalan deil videoda gördüm ve güçlü bedenin gelişmiş versyonudur

5=YANSITMA

yansıtma gelen saldırının belli bi miktarını hemen yansıtır ayna gibidir yüksek hasarda çok işe yarar

6=UÇAN TILSIM

uçan tılsım ejderha gücünün en hızlı dolan ve en etkisiz güçsüz skilidir ben 1 vermeyi zarar görüyorum 7 sn de dolar ama gerçekten çok kötü yetenektir

KASILMA REHBERİ

ilk başarda istediniz gibi 1 verin ve ejderha kükremesine yüklenin kasılmak bizim için zor olcak sonra ilk master i yapcak hale geldikmi ejderha yardımını master yapıp so ya gidiyoz yani siyah orklara orda verdihi kiritiki söledikmi direk guruba girip kasılcaz sonra 29 da beceri sıfırlayıp istedimizi master yapıp yola devam

SKİLLER

KASILMA DERSENİZ
1=ejderha kükremesi
2=ejderha yardımı
3=kutsama
4=ejerha atışı
5=yansıtma

PVP YANİ DUELLO :)
1=EJDERHA YARDIMI - KUTSAMA
2=EJDERHA ATIŞI - KUTSAMA - EJDERHA YARDIMI
3=KUTSAMA - EJDERHA ATIŞI
4=EJDERHA KÜKREMESİ - EJDERHA ATIŞI
5=YANSITMA - UÇAN TILSIM
6=UÇAN TILSIM

arkadaşlar ejderha yardımı KİRİTİK VERİR YANİ ADAMLAR KRİTİKLİ İTEMLER İÇİN MİLYONLARI VERENLERİ BİLİRSİNİZ VE BİZ BUNU ÇOK FAZLASINI SKİLDE BULUYOZ :)

bi yandan yansıtma çokı önemli deil birazda atak yapmak önemlidir

İTEMLER

1=yelpazemi çanmı ?
1CEVAP=yelpaze büyü yetenekeleri için çan düz vuruş için

2=antik çan yada sonbaharda ne önemli ?
2CEVAP=beceri hasarı önemlidir çünkü düz vuruşlarımız zayıf olcaktır ve skiller hızlı dolcağı için pek zaman bulamayız ve ginede az vururuz

3=metin taşı keserken nolcak ?
3CEVAP=arkadaşlar herkez çan al at üstüne gel der ama ben yanlış buluyorum
çünkü skillerimiz kritik ejderha yardımından alır bölece yüksek hasar veririz ama hava kılıcı yok str dex vermiyoz ondan skiller daha önemlidir

NOT= herkez şamana ezik der kankama sordum neden dedim knkm herkez öle diyo dedi siz onlara bakmayın sadece tek sornu eksik vuruyo ama ilerde bu sorun türk takımımız tarafından tamir edileceğine eminim

ALINTI DEİLDİR HEPSİ KENDİ DÜŞÜNCEM :ka19:

KONU SABİTLENSİN LÜTFEN :)

5=

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri