mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

2o1o Da Talihsiz Olaylar Yşadım

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan nakaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 203

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

'2010'da talihsiz olaylar yaşadım'

Tarkan, Ajda Pekkan ile birlikte yılbaşı akşamı Girne'de bir otelde vereceği konser için, Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçakla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti.

Güncelleme:31 Aralık 2010 13:02
Yolculuğu öncesi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tarkan 2010 yılında kendisini üzen bazı olaylar yaşadığını belirterek "Herkesin bildiği gibi bazı talihsiz olaylar yaşadım. Her şeyde bir hayır vardır, diyorum ve yolumda ilerliyorum. Bu talihsiz olayları yaşamak bazı konularda iyi de oldu. Ama 2010 yılında yeni albüm ve verdiğim konserler beni çok mutlu etti. Bütün şarkılarım beğenildi. Bu da beni bu yılda mutlu eden olay oldu" dedi.
2010 yılında Türkiye'de yaşanılanları da değerlendiren, "Türkiye'de bazı konularda gelişmeler var gibi görünse de çok büyük kargaşalarda var. Merakla ne olacağını bekliyorum. Bu konuları çok dile getirmek istemiyorum. İnşallah Türkiye birçok konuda da refaha ulaşır ve bu ülkenin topraklarında bir oluruz ayrım olmadan. Çünkü herkes bu toprakların bir evladı ve inşallah 2011 yılı barış yılı olur. Bu ülkede herkes el ele yaşamayı öğrenir" diye konuştu.


BARIŞ İSTİYORUM
"2011 yılından da beklentileriniz nedir" sorusuna Tarkan, "Kendime ve herkese sağlık diliyorum. Sağlık olmadan hiçbir şeyin tadı yok mutluluğu yok. Ülkem için barış diliyorum. Televizyonda haber kanallarını izlediğimde üzülüyorum. Herkes inşallah el ele verip bu ülkenin topraklarında barış içinde yaşar" yanıtını verdi.

GÜZEL BİR KONSER OLACAK

Yılbaşı akşamı KKTC'DE Ajda Pekkan ile vereceği konser ile ilgili de konuşan Tarkan, "Harbiye konserinde Sayın Ajda Pekkan'a bir sürpriz yapmıştım ve onunla düet yapmıştık. Böyle bir teklif geldi ben de 'neden olmasın' dedim ve gerçekten güzel bir konser olacak" diye konuştu.


 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst