Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Dersmt2 pvp server gir bak içeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orkreisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 144

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi güzel server açmıssınız etmıssınız kralıyet reklamı yapıorsunuz 500 mılyona koyuyorsun sabahtan akşama kastım 73m para yapabıldım ne efsun degısebıldım ne bırşey para gıtmesın dıye para ile yang satıcaksın madem kralıyetın reklamıyla oyuncu cekme

dropları kapalı tutuyorsun yerde yang bulana ask olsun kralıyetı npc ye koyma kaldır ytl ıle sat server acılır acılmaz adamların uzerlerınde kralıyet var ese dosta dagıtıcaktın madem kendı aranızda oynasaydınız ya serverı umuma neden actın

donusumler aktıf dıyorsun hangı sılah donusuyor merak etttım ne muharebe nede hortlak donusmuyor mılletın elınde trıton nasıl oluyor kısacası

paran varsa gıt oyna yoksa gırmeyın kardeşim hıç boşa gunduz exp drobu kapalı 2.5 saat kastım 83 den 84 e geçemedım adamlar 97 olmuslar ytl yı ver lwl al ytl yı ver yang al ilk 99 olanada edıt varmıs parayı verırsen 120 bıle olursun ....................................................................:mad::mad::mad::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri