C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RosLyn587 Röportaj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dCheeTos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 884

dCheeTos

Level 8
TM Üye
Üye
Konular
647
Reaksiyon Skoru
125
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
165
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1.Kendinizden kısaca bahseder misiniz?
# Adım Fatih Yaşım 17 | Mesleğim Bayan Kuaforuyum Ek Olarak Web Tasarım |Program Yazılım | Photoshop | 3DS Max Gibi İşlerle Uğraşıyorum
2.Turkmmo.com Maceranız nasıl başladı?
# Bir Gün Öylesine Takılıyordum Nette Arkadaşlar Dedi Mt2 Oyna Güzel Oyun Filen Dedim Tamam Mt2 Yazdım Googleye Çıktı Baktım Güzel Geldi Sonra Photoshop Bölümü Sardı Beni Çalışmalar Filen Devam Ediyoruz.
3.Forumda en cok girdigin bölüm hangisi?
# Photoshop | Avatar Imza Istek Çalışmalarınız | Grafik Tasarım | Metin2 Web Tasarımlarınız | Bilgisayar Gibi.
4.Turkmmo.com'da yaşadığınız unutamadığınız bir anınız var mı?
# RosLyn Diye Normal Üyeliğim Vardı Banlanmıştım.
5.Nickinizin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtiniz ?
# Çok Güzel Bir Soru Bunu Çoğu Kişi Soruyor RosLyn In Anlamı Aşk Huzur Para Arnavutca | Norveçce Yıldırım Övgüleri Demek 587 Ise Ilk Okul Numaram Bir Anımda Bana Uğur Getirmişdi Hep Uğur Getiriceğine Inanıyorum.
6.Hangi takımlısınız ?
# Galatasaray,Lüleburgaz Spor Fakat Fanatik Değilim.
7.Takımınızın maçlarına gidiyormusunuz ?
# Işlerim Olmadığı Zamanlarda Evet.
8.İdealiniz nedir ?
# Hair Design [Saç Tasarımcısı] | Proffessionel Web Design | 3DS Max Design | Maya Design Tamamen Detayına Kadar Bilmek Bunları.
9.Arkadaslarının senin icin genel düsüncesi nedir ?
# Çoğu Kişi Dediği Çok Pasifsin Diyenler Var Kimileri Çok Manyaksın Kafan Nereye Eserse Onu Yapıyon Diyenler Var Ciddisin Diyenler Var.
10.Kendinde begendigin yönler nelerdir ?
# Düşüncelerime Inandığım | Ağır Olduğum | Herşeyi Değerlendirdiğim | Adamına Göre Tavırlarım | Sevgilime Sadık Olduğum | Arkadaşlarımı Asla Satmayacağıma Inandığım.
11.Forumda daha fazla yükselmek istiyormusun ?
# Evet Başvuruları Yaptım Uzman,Moderator Cevapları Bekliyorum.
12.Turkmmo.com da en beğendiğiniz ayrıcalık veya olay nedir ?
# Kardeşlik,Dostluk,Paylaşımcılık ve En Önemlisi Ilgi.
13.Hayatında olmazsa olmaz dedigin seyler varmı ?
# Sevgilim | RosLyn [Sanal - Hacker Hayatım] | Kuaforlüğüm.
14.Sürekli takip ettigin dizi varmı ?
# Sürekli Demiyelimde Zamanım Olduğunda Bakabildiğim » Ezel - Fatmagülün Suçu Ne - WWE - Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Geniş Aile
15.Film olarak en cok hangi filmlerden etkilendin ?
# Kıyamet Melekleri [Ingilizcesi Legion] | Avatar Etkilendiğim 2 Film.
16.Ne tarz müzik dinlersin sevdigin bi kac sanatcıyı paylasırmısın ?
# Rap,Rock,R & B,Techo Kulağıma Güzel Gelen Herşey Diyim Sevdiğim Sanatçılar Sansar Salvo - Manga - Saniser - Kamufle - Sokrat ST - David Guetta - Tiesto - Epica - Tarkan - Rihanna - Dorian - Vale - Diyar Pala - Ayna - Barış Akarsu Gibi Vb.
17.Hiç yanından ayırmadıgın özel esyaların varmı?
# Sevgilimin Verdiği Kolye.
18.Bos zamanlarınızda neler yaparsınız ?
# Düşünürüm Yatağa Uzanıp ve Gün,Hafta,Ay Icinde Yaptıklarımı Yapacaklarımı Düşünürüm. | Kum Torbası Ile Stres Atarım | Photoshopla Resim Tasarlarım |
19.Birazda aşktan bahsedelim, aşka inanırmısın?hayatında biri varmı ?
# Var Sevdiğim Tek Insan Sevgilim.
20.Forumdaki etkinlikleri nasıl buluyorsun ?
# Bazıları Iyi Yarışmalar Gibi Bazıları Kötü.
21.Turkmmo.com'un bu kadar güclü bi site olmasını neye baglıyorsunuz ?
# Güçlü Demiyelimde Paylaşım Platformu Olduğu Düzenli Yönetim Vb.
22.Kendinizi 3 Kelime Anlatabilirmisiniz ?
# Tabiki [Tatlı,Durgun-Ağır,Ruhsal]
23.Forum İçinde Yada Forum Dısında Örnek Aldıgınız Kişiler Varmı ?
# Her Insanın Olduğu Gibi Evet Forum Dışında 1-2 Kişileri Örnek Alıyorum PANTURAL & Doktoray Gibi.
24.Forumu taklit edenlerle ilgili görüslerin neler?
# Taklitci Olmayın Diyorum Örnek Olunki Sizi Taklit Eksinler Çünkü » Taklit Eden Yaptığı Işten Helalini Alamaz Fakat Taklit Etmeyip Yaptığı Işten Helalini Alır Diyorum Topluma Örnek Olmak Varken Taklit Saçma Birşey Ya :D
25.Turkmmo Halkına Yaptığın Paylaşımlardan Memnun musun ?
# Evet Çünkü Her Paylaşımım Kendime Aittir ve Öğrenmek Istiyenlerede Öğretirim Paylaşım Yapmayıda Severim.
26.Real Gerçek Yaşamında Sevdiğin veya Çok Merak Ettiğin Şeyler Var Mı ?
# Var Özellikle PANTURALIN Yaptığı Tasarımları 3DS Max Ile Öğrenmek Istiyorum Yapabiliyorum Fakat O Kadar Iyi Değil.
Gerçek Yaşamımda Sevdiğim Sevgilim | Mesleğim | RosLyn Sanal Hayatım.

27.Zorları Aşmayı Severmisiniz Yoksa Zoru Zorlarmısınız ?
# Ben Zoru Zorlarım Açıkcası Neden Diyeceksiniz Zorları Aşabilirsiniz Başardıkdan Sonra Fakat Zor Olan Şeyi Zorlayıp Geçmek Daha Mantıklı Bir Çaba Sarfediyorsun Hiç Yokdan :)
28.Eğer Önüne Bir Fırsat Gelip Deselerdi Herşeyi Bırak Yeniden Hayata Başla Başlarmıydın ?
# Başlamazdım Çünkü Arkamda Bırakdığım Sözlenceğim Bir Sevgilim,Ailem ve Bir Çok Beni Özliyecek Insan Var Herkez Diyor Işte Keşke Çocuk Olsaydık Fakat Çocuk Olsaydın.
Ileriki Zamanda Bu Durumda Olamayabilirdin veya Daha Iyi Olabilirdin Işimi Şansa Bırakmayı Sevmem.

29.Herşey Dışında Yaptığın Özel ve Kimsenin Bilmediği Şeyler Var Mı ?
# Evet Var Ne Gibi Diyeceksiniz Sakinimdir Fakat Durgun Iken Aniden Kaybolurum Ortadan Tel,PC, Kapalı Olur ve Kimsenin Bulamayacağı Özel Yerime Giderim Alırım Birami Gece 11-12-1 Gibi Gelirim.
30.Yazları Severmisiniz ?
# Evet Severim Yazın Güzel Olan Şey 30 Metreden Atlamak ve Yüzmeyi Severim Kafam Eserse 200 metre Abartmıyım 300 metre Yüzdüğüm Oluyor.

RosLyn587 röportaj için teşekkürler panpa :D

Son düzenleme:

Güzel Röportaj Oldu Irem.

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri