Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
şimdi benim kuzenimin ve arkadasımın üstüne carlar var msnden
ilk önce arkadasımın çarı bosaltıldı ama potlar falan duruordu herseyi almislar ama
sora kuzenin çarda sadece +9 siamı duruodu ve birisi benim
chara girdi
attı oyundan giremedim geri
baska cardan girdim oyuna
bırısı benim chardaydi o car kuzenin msn üzerine ve sonra kuzen mesaj attı telefondan msn sifrem degismis giremiorum die
2dkka sora adam bana cari geri verdi girdigimde itemler duruordu itemleri yancara attım direk
nick ßloodyDemon admine ö.m attım msn degismesini istedim hala cevap yok admın lütfen msn degistir ya bdaha riske girmek istemiyorum msn ve o carın üstüne kayıtlı oldugu msn yi verdim ben
ama giden bisuru item oldu ninjadaki
adam benim çardan da 1t almıs
admin lütfen degistir msn olmadı bdaha yollarım ö.m id sfre de veririm
admn bak lütfen ya:d
ilk önce arkadasımın çarı bosaltıldı ama potlar falan duruordu herseyi almislar ama
sora kuzenin çarda sadece +9 siamı duruodu ve birisi benim
chara girdi
attı oyundan giremedim geri
baska cardan girdim oyuna
bırısı benim chardaydi o car kuzenin msn üzerine ve sonra kuzen mesaj attı telefondan msn sifrem degismis giremiorum die
2dkka sora adam bana cari geri verdi girdigimde itemler duruordu itemleri yancara attım direk
nick ßloodyDemon admine ö.m attım msn degismesini istedim hala cevap yok admın lütfen msn degistir ya bdaha riske girmek istemiyorum msn ve o carın üstüne kayıtlı oldugu msn yi verdim ben
ama giden bisuru item oldu ninjadaki
adam benim çardan da 1t almıs

admin lütfen degistir msn olmadı bdaha yollarım ö.m id sfre de veririm
admn bak lütfen ya:d
Güvenlik Sebebiyle Değişmiyor.. Fakat Sanırım Önemli , Duyarlı BiR Durum..
Admin Belki Yardımcı Olabilir..
Admin Belki Yardımcı Olabilir..