- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evt arkadaşlar piyasada tonlarca duvar hack (wall hack) var ama hiç biri çalışmıyo ben buldum kendim denedim hiç bir virüs yok %100 çalışıyor oyundan atma yok ve klavyenin sağ tarafındaki 1e basınca açık bi daha basınca kapalı oluyor sadece duvar arkasındaki adamları gösterir başka bişeye yaramaz süper oldu hack ama nakit karşılığında satıcam sadece 2000 nakit boş çara aktarılıcak ss alma programı olsaydı ssleri gösterirdim hackı msn üzerinden vericem eğer istiyen varsa
MSN Vermek Yasakmış Kusura Bakmayın Siteye Girip Görün Yazıo Orda Herşey
Site :
bana ulaşın nakitler telefon ile 6tl dir (yani ücreti 6tl dir)
nakiti çara alınca msnden size winrar dosyası göndericem en küçük detayına kadar açıklama var içinde görüntü sarı kırmızı adam açıktaysa sarı gözükür duvar arkasındaysa kırmızı şimdilik bu kadar diyim bana ulaşın detaylı anlatırım ve boş bir çardan gösteririm hileyi şimdilik bb
Not : Windows XP de denendi sadece ama diğerlerindede sorunsuz çalışıcaktır eminim
İşte Sitede Kurdum SS leri Gösterme Amaçlı Kapama Konuyu Moderatör Site Pek İyi Olmadı Tabi Ama Amaç SS leri Göstermek tr.gg li
wolfteam-hackz.tr.gg
MSN Vermek Yasakmış Kusura Bakmayın Siteye Girip Görün Yazıo Orda Herşey
Site :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bana ulaşın nakitler telefon ile 6tl dir (yani ücreti 6tl dir)
nakiti çara alınca msnden size winrar dosyası göndericem en küçük detayına kadar açıklama var içinde görüntü sarı kırmızı adam açıktaysa sarı gözükür duvar arkasındaysa kırmızı şimdilik bu kadar diyim bana ulaşın detaylı anlatırım ve boş bir çardan gösteririm hileyi şimdilik bb
Not : Windows XP de denendi sadece ama diğerlerindede sorunsuz çalışıcaktır eminim
İşte Sitede Kurdum SS leri Gösterme Amaçlı Kapama Konuyu Moderatör Site Pek İyi Olmadı Tabi Ama Amaç SS leri Göstermek tr.gg li
wolfteam-hackz.tr.gg
- Konular
- 295
- Reaksiyon Skoru
- 265
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
La De Get Bu Bende Var İnsanların Parasını aLIYORSUN bİR oYUN iCİn Ben 2Gün Sonra Paylasıcam Duvar Hack Bedava
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bendede var çalısıo
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)