tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

BoysMT2 : 127 LEVEL BAŞLANGIÇ / 120 LEVEL SİLAHLARI /P NPC'Lİ / ÇELİKLİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan forumkurdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 402

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar size 127 level başlangıçlı bir VPS(aslında manyak bi VPS) server tanıtacam ; (Yalnız Kraliyet Zırhı yok ama !!!)
Şimdi oyuna ilk girdiğinizde 0 level olarak başlıyorsunuz....Daha sonra +0kılıçla 5lewel olduktan sonra Level NPC var ona tıklıyosunuz ve seçenekler açılıyor lvlparaitem ver seçeneğinden level alıyorsunuz birkaç kez tıkladıktan sonra 127 oluyorsunuz yalan değil ........Oyunda event olur ama çok nadir bazen metin eventleri olur çok az OX olur....Son olarak efsun ve arttırma kağıtları NPC lerde mevcut ayrıca 2.efsun ve 2. arttırma da mevcuttur......Ve ek olarak 120 lewel silahları bulunmaktadır...UYARI !!!!!!!!!!! ;Taş basarken Epic'den taşı basmayın sutaşına dönüşüp hiçbir işe yaramıyor !!!!!!!!!!!!!!!........
Uzatmadan siteye geçiyim sitede zaten kayıt indirme bulunuyor....(bide yeni binekler ve ışınlanma yüzüğü mevcut ek olarak bunu da belirtelim )

OYUNDAKİ ADIM : Şeytan isteyen ekleyebilir 20 level loncam vardır yani bende bir userim GM değilim.....!!!

Ana sayfa : http://boys-metin2.medyaservers.com/index.php

BU ARADA BEN +REP BEKLEYEN SAHTEKARLARDAN DEĞİLİM !!!!!! İNANMIYORSAN BU ANLATTIKLARIMA ÇÖZÜM AÇIK; " GİR - BAK - ÖĞREN "

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri