raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 2. banned :'(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilimcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilimcan

Level 5
TM Üye
Konular
317
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
133
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

2. ban yememle karşınızdayım.Şmananım 26 oldu 36 ya yakın bk topladım +61 item topladım hatta yer kalmadı.Ama tekrar ban yedim :( Bu gidişle metin2 yi bırakmayı planlıorum o yaptıklarım asla geri gelmez. Süreli ban yedimi düşünüorum ama 7 gün içerisinde bişe olmssa bitircem. Bu arada buraya nasıl resim konulur bilen varsa sölesin.

EY GM LER:

Üzerinde GM yazan ama akıl ve kalbi olmayan insanlarsınız.
GM yazıo die geleni banlayan hile açan adamlarsınız.
Son sözüm bu ; bir şamanın eziq olmadını kanıtlamak istedim burnumdan getirdiniz açarsanız açarsınız yoksa metin2 yi buldum açıklıktan çökertirim :D

Şu suppot metin2 ye girilmio bişeler yazamıorum bi oyun yaptınız adam akıllı yapıN Gm MİSİNİZ herneyseniz anasayfada kalıo gerekirse açmak için hile ile açarım şakam yok.

Yeni Eklendi:

Arkadaşlar ben metin2 yi çökertirim demedim bu 1
Neden ban yedimide buldum bu 2
Arkadaşlarımdan bazılarına çok söledimi farkettim ondan 2. banı yedim bu 3
Yeni serverim alesta turkuazda çok yalnış yaptım bk ler pahallı bu 4
Bi arkla anlaştım (ana sınıfı arkı :m08: ) dediklerini yaparsa bidaha ban yemem zersem ztn gm lere direk dalcam şaka deil dava aççam bu 5

Şu ban işi çok gereksiz insan hapiste gibi gözüküyor bu gidişle hileden yana olcam bi şaman kasamadım ayıptır bi iş için çalışıoruz vede gördümki pek çok kişide bunu yapmaya çalışıor ama turkuaz gibi serverlerde maalesef man kafa arklarımız çok bunu onlara anlattım ama karşılığında ban aldım bari başka severlerde deneyim dedim ve burada nası buraya fotoğraf koycaz nolur bi söylein. :( :f08:

Son düzenleme:
gecırmıs olsun kardesım

gecırmıs olsun dıo xDDDDD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri