farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Benzine yeni zam kapıda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AcimasiZz-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 158

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Geri adım yok !

Litresi 4 TL'yi aşan benzinde, yeni bir zam kapıya dayandı.

4712.jpg

Benzinde yeni bir zam kapıya dayandı. Hükümet, dağıtım şirketlerinden indirim beklerken, uluslararası piyasalarda yükselen ham petrol fiyatı ve dolar kurundaki artış benzinde 2-3 kuruşluk yeni bir zammı gündeme getirdi.
Benzinin litre fiyatının 4 TL`ye dayanması (97 oktan) sonrasında geçen hafta Ankara alarma geçti. Üst üste gerçekleştirilen toplantılarda, ilgili taraflar gerekçeleriyle artışı masaya yatırdı.
Dağıtım şirketleri geri adım atmadı

Enerji yönetimi, TÜRPAŞ ve dağıtım şirketlerinden indirim beklediği mesajını verdi. TÜPRAŞ, 2-3 kuruşluk bir indirim yaptı. Dağıtım şirketleri, herhangi bir adım atmadı.
Motorine zam

Benzini, motorin zammı izledi. Motorine yapılan 8 kuruş zam, dikkatlerin bir anda akaryakıt fiyatlarına odaklanmasına yol açtı.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve TÜPRAŞ kaynaklarından alınan bilgiye göre benzinde yeni zamlar gündeme gelebilir.
Kaynaklar, ham petrol fiyatlarının arttığını, dolar kurunun da yükseldiğini belirterek, “Bu artışlar, rafineri marjını son aşamaya getirdi. TÜPRAŞ`ın, limanda teslim birim ürün maliyeti 0.99 kuruştan, 1.02 kuruşa kadar çıktı. Kısa süre içinde benzine yeniden 2-3 kuruşluk zam söz konusu olabilir“ bilgisini verdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri