HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Mod Olduğunda Görüyorsun Zaten...
Olmadığın Zamanda Görüyorsun...
Olduğun Zaman Sana Verilen Görevi En iyi Şekilde Yaparsın.Olmadığın Zaman Veya Olmadığını Gördüğün Zaman Olmak İçin Elinden Geleni Yaparsın
Olmadığın Zamanda Görüyorsun...
Olduğun Zaman Sana Verilen Görevi En iyi Şekilde Yaparsın.Olmadığın Zaman Veya Olmadığını Gördüğün Zaman Olmak İçin Elinden Geleni Yaparsın

Dostum doğru bir fikir fakat yönetim hobi edinmiş bizleri heveslendirmek için 2-3 gün süre verin sonra cevaplamıyorlar yani hevesimiz kaybolmasın daha çok çalışalım diye bende bunu yaşadım hemde 3 kez ..
Bence Mantıksız Birsürü Yarışma Sonucu Ek Bölüm Milli Piyango D.mod'luk Onaylanan Mesajlara Cevap Yazılması Doğru Bir Karar Bana 3. Günde Gelmişti Deneme Moderatörlük Öyle Hatırlıyorum. Bence Şuanki Sistem Çok İyi.
Bence cevap verilmesi iyi olurdu.Cevabın içinde alınmama nedenimiz de yazabilirdi 
Adminim çok başvuru geliyorsa ve Uzman olmayanlar alınmıyorsa konuyu Uzman Odası'na alıp linkini değiştirelim

Adminim çok başvuru geliyorsa ve Uzman olmayanlar alınmıyorsa konuyu Uzman Odası'na alıp linkini değiştirelim

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)