farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Balaur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 641

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Balaur'lar(eskiden ejderha olarak bilinirlerdi.) Aion'un özel PvPvE sisteminde 3 ırktan biridir.Balaur'lar serverın kontrol ettiği bir ırktır.
Aion'un yapımcısı,Ju-hyun Jang,Balaur'lar hakkında bunlardan bahsetti:
''Balaur'lar serverın kontrol ettiği bir ırktır, yani oyuncular bu ırkı oynamak için seçemezler.Ancak serverın kullanması bu ırkın aptal olduğunu göstermez; seçim yapabilirler ve oyuncular onların tam olarak ne yapacağını kestiremezler.Örneğin, Asmodian'ların Elyo'ların kalesine saldırdığı castle siege savaşını düşünün, bu savaşın ortasında Balaur'lar ortaya çıkabilir.Geldiklerinde kimse onların ne yapacağını bilemez.Belki Balaur'lar önce Asmodian'lara yardım edebilirler ama bu fark etmez;savaş sırasında, belki Asmodian'lara ihanet edip Elyo'lara yardım edebilirler.Ya da savaş sonuna kadar Asmodian'lara yardım edebilirler.Veya..... Asmodian'ların ve Elyo'ların aleyhinde savaşıp kaleyi kendileri için alabilirler.
Önemli olan şey Balaur'ların tipik bir NPC olmadığını anlamak.Onlar üçüncü bir ırktır ve özgürdürler bundan dolayı önceden ne yapacakları kestirilemezler.''

Köken Bilgisi:
Balaur'lar Roma halkından bir tür ejderhadır.Balaur'lar epeyce büyük,kanatlı ve çok kafalıdırlar.(Genellikle 3 ,bazen 7 veya 12 yılan başı vardır.)Geleneksel bir karakter olarak çoğu Roman masallarında bulunur.Şeytanı temsil eder ve prensesi kurtarmak için Fat Frumos tarafından yok edilmesi gerekir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri