BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Spritmasters Elemental

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 708

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Water Elemental(Heal)

Tanıtım:
Bunlar saf temel sudan oluşuturulan ruhlardır.Atheria'yı yaratan 4 saf orjinal öğeden biridir.Onlar daha çok ıslak,nemli bölgelerde ve kumsallarda bulunurlar.Su Ruhlarının, elemental enerjilerinin gücüne göre 4 tane sınıflanlandırması vardır.Büyüyü çağırtmakta uzmanlaşılan karakterler  veya Spiritmasters sihir boyunca bu ruhları çağırabilir.
Rolü:
Water Elemental öncelikle bir Spritmasters büyüsüdür,bu elementalin partideki rolü partiye heal sağlamaktır.

Fire Elemental(Yakındövüş)

Tanıtım:
Bunlar saf ateşten oluşturulan ruhlardır.Atheriya'yı yaratan 4 orjinal öğeden biridir.Bunlar çoğunlukla sıcak,ısınmış veya volkanik bölgelerde bulunurlar.Ateş ruhlarının,elental enerjilerinin gücüne göre 4 tane sınıflandırılması vardir.Büyüyü çağırtmakta uzmanlaşılan karakterler  veya Spiritmaster sihiri boyunca bu ruhları çağırabilir.

Rolü:
Spritmasterin leveli artıkça çağrılan elementalinde seviyesi artar.Elemental, yüksel levelda ürkütücü gir görünüşe sahiptir ve alevli bir kılıç ile kalkan kullanır

Wind Elemental(Magic Atack)

Tanıtım:
Bunlar havadan oluşturulan ruhlardır.Atheriya'yı yaratan 4 orjinal öğeden biridir.Bunlar çoğunlukla havada yada özel olarak rüzgar alan bölgelerde bulunurlar.Hava ruhlarının,elental enerjilerinin gücüne göre 4 tane sınıflandırılması vardir.Büyüyü çağırtmakta uzmanlaşılan karakterler  veya Spiritmaster sihiri boyunca bu ruhları çağırabilir.

Rolü:
Rüzgar elementalları Spiritmaster sınıfının summonlarındandır. Diğerleri gibi, Rüzgar elementalları da 4 gelişme aşamasından geçer. Her aşamada daha büyük ve vahşi olurlar. Rüzgar elementalları büyük beyaz kurtlar olarak görünürler. Partydeki temel rolleri büyüsel saldırıdır

Earth Elemental(Tank)

Tanıtım:
Bunlar topraktan oluşturulan ruhlardır.Atheriya'yı yaratan 4 orjinal öğeden biridir.Onlar çoğunlukla, kuru veya çöl gibi alanlarda bulunur.Hava ruhlarının,elental enerjilerinin gücüne göre 4 tane sınıflandırılması vardir.Büyüyü çağırtmakta uzmanlaşılan karakterler  veya Spiritmaster sihiri boyunca bu ruhları çağırabilir.

Rolü:
Toprak elementalleri Spiritmasters sınıfının summonlarınadır.Diğerleri gibi,toprak elementalları da 4 gelişme aşamından geçer.Her aşamada daha büyük ve vahşi olurlar.Toprak elementalları iri bir ağaç gibi görünürler.Partydeki temel rolleri tank olmalarıdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri