- Konular
- 3,339
- Online süresi
- 17m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 660
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 358
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gördüğüm kadarıyla CM-FM bölümü çok pasif kalmış bakan yok bu bölüme ben save paylaşayım da canlansın xd
İlk sezon Konyasporu aldım 1. lige çıkarttım 2. sezon Konyasporu Süper Ligde 4. yaptım UEFAYA gittim ve şu an 3. sezonun başındayım oyun çok sıktı daha da oynamayı düşünmüyorum belki 1-2 hafta sonra devam ederim alın devam etmek isteyen etsin şu an 3. sezonun başında Uefa playoffunu geçtim ligde 2 maç oynanmış durumda kondisyonlar düşük olduğu için birinde yenildim biri de berabere bitti lig yeni başladı transfer sezonu kapanmadı takıma Kewell'i getirecektim ama 1.8€ param olmadığı için gelmedi yoksa sözleşmeyi kabul etti umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.. (Takımda Gerald Asamoah var(Su Schalkeli olan) ve hilesiz aldım)
3. sezonda olduğum için save boyutu 70 mbdir..(100mb dan anca o kadar sıkıştı)
Saveme bakıp iyi yada kötü yorum atarsanız sevinirim şu foruma canlılık gelsin artık! xD
NOT:OYUN ARA TRANSFER YAMASINDA KURULMUŞTUR..
Link:
Rar şifresi yoktur.
Herkese iyi oyunlar..
Gerald Asamoah
İlk sezon Konyasporu aldım 1. lige çıkarttım 2. sezon Konyasporu Süper Ligde 4. yaptım UEFAYA gittim ve şu an 3. sezonun başındayım oyun çok sıktı daha da oynamayı düşünmüyorum belki 1-2 hafta sonra devam ederim alın devam etmek isteyen etsin şu an 3. sezonun başında Uefa playoffunu geçtim ligde 2 maç oynanmış durumda kondisyonlar düşük olduğu için birinde yenildim biri de berabere bitti lig yeni başladı transfer sezonu kapanmadı takıma Kewell'i getirecektim ama 1.8€ param olmadığı için gelmedi yoksa sözleşmeyi kabul etti umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.. (Takımda Gerald Asamoah var(Su Schalkeli olan) ve hilesiz aldım)
3. sezonda olduğum için save boyutu 70 mbdir..(100mb dan anca o kadar sıkıştı)
Saveme bakıp iyi yada kötü yorum atarsanız sevinirim şu foruma canlılık gelsin artık! xD
NOT:OYUN ARA TRANSFER YAMASINDA KURULMUŞTUR..
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rar şifresi yoktur.
Herkese iyi oyunlar..
Gerald Asamoah
- Konular
- 1,165
- Reaksiyon Skoru
- 303
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı