HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Runescape internet üzerinden oynanan bir online oyundur. Tarayıcı tabanlı oyunların içinde bulamadım, bende sizle paylaşayım dedim. Oyunu eskiden oynuyordum, şimdi daha bir güzel olmuş. Anlatımımı beğenmeniz dileğiyle anlatımıma başlıyorum.
Oyundaki Karakter Türleri :
Karakterinizi yarattığınızda oyuna tutorial (antreman) bölümünden başlıyorsunuz. Burada yapmanız gerekenler ingilizce anlatılıyor. Ancak yazılanlar biraz karmaşık. Ama eğer oyuna başlayıp ben burayı yapamadım derseniz hemen anlatırım, hiç sorun olmaz. Antreman bölümünden oyuna girdiğinizde bir şehirde başlıyacaksınız. Arkanızda kocaman bir kale olacak. Oyuna başladığınızda saldırı yöntemlerini seçtiğinizde orada, sert vuruş alttan vuruş ve defans olacak. Orada kasmak istediğiniz saldırı yönteminizi seçeceksiniz. Saldırı yöntemine göre veyahut kullandığınız silaha göre statlarınızda artış gözlenecek. Böylecede karakterinizin yönünü belirleyeceksiniz.
Ve Kullanabileceğimiz Menüler :
Çanta : Çantaya itemlerinizi ve paranızı koyabilirsiniz. Ancak arenaya giderken bütün herşeyinizi bankaya bırakın. Arenada düşünce bütün itemler gidiyor.
Ayarlar : Buradan ayarlarınızı yapabilirsiniz. Yani sesi, grafiği değiştirebilirsiniz.
Büyücü Skilleri : Buradan büyücülere ait hareketler yapabilirsiniz.
Büyüler Kitabı : Büyücülük yeteneğini kasanlar buradan büyü atabilirler.
Dans Becerileri : Buraya tıklayınca açılan sayfada dans çeşitlerinden birini seçerek dans edebilirsiniz.
Çıkış tuşu : İsminden anlaşıldığı gibi tıklayarak çıkış yapabilirsiniz. 
Görevler : Minimum 50. seviyede olmanız gerekmektedir. Buradan görevleri yapabilirsiniz. Bir sürü görev vardır.
Müzikler : Oyunda çalan müzikleri değiştirebilirsiniz. Sadece oyuna ait müzikler vardır, bilgisayardan veyahut başka bir yerden oyunun müziklerini değiştiremezsiniz.
Özel Güçler : Özel güçler sanıldığı gibi adama can felan vermemektedir. Sadece ses çıkartır, düşmanınızı ürkütür.
Arkadaş ve Rakip Listesi : Buraya eklediğiniz oyuncuları haritada görebilirsiniz. Düşmana eklediğiniz oyuncular kırmızı, arkadaşa eklediğniz oyuncular yeşil renkte haritada gözükmektedir.
Saldırı yöntemleri : Buradan saldırı yöntemlerini seçebilirsiniz. Seçtiğiniz saldırı yönteminize göre statlarınız gelişir.
Statlar : Buradaki statlarınızı saldırı yöntemleri ile geliştirebilirsiniz. Üstüne geldiğinizde expi gösterilir.
Harita : Haritadan her şeyi görebilirsiniz.
Oyunda Mesleklerde Bulunmaktadır !
Meslekler ;
a.Aşçı+
b.Balıkçı+
c.Madenci+
d.Maden işleyici+
e.Silah yapıcısı
Hepsi tavsiye edilir. Meslek sadece stat artırma işidir. İşe felan gitme yoktur.
Oyundan Kareler :
Resimler google'dan alıntıdır. Küçük resimleri kendim kestim. Her şey kendi emeğimdir, başka siteden alıntı yapmadım. Lütfen okuduysanız bir yorumu eksik etmeyin.
Oyundaki Karakter Türleri :
Karakterinizi yarattığınızda oyuna tutorial (antreman) bölümünden başlıyorsunuz. Burada yapmanız gerekenler ingilizce anlatılıyor. Ancak yazılanlar biraz karmaşık. Ama eğer oyuna başlayıp ben burayı yapamadım derseniz hemen anlatırım, hiç sorun olmaz. Antreman bölümünden oyuna girdiğinizde bir şehirde başlıyacaksınız. Arkanızda kocaman bir kale olacak. Oyuna başladığınızda saldırı yöntemlerini seçtiğinizde orada, sert vuruş alttan vuruş ve defans olacak. Orada kasmak istediğiniz saldırı yönteminizi seçeceksiniz. Saldırı yöntemine göre veyahut kullandığınız silaha göre statlarınızda artış gözlenecek. Böylecede karakterinizin yönünü belirleyeceksiniz.
Ve Kullanabileceğimiz Menüler :

Oyunda Mesleklerde Bulunmaktadır !
Meslekler ;
a.Aşçı+
b.Balıkçı+
c.Madenci+
d.Maden işleyici+
e.Silah yapıcısı
Hepsi tavsiye edilir. Meslek sadece stat artırma işidir. İşe felan gitme yoktur.
Oyundan Kareler :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Resimler google'dan alıntıdır. Küçük resimleri kendim kestim. Her şey kendi emeğimdir, başka siteden alıntı yapmadım. Lütfen okuduysanız bir yorumu eksik etmeyin.
Kusura bakmayın sayın admin yerini bulamadığım için açmıştım geyiğe. 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)