Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

arakadaslar anlatıyorum derste konuşmayın!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uygiuygi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 438

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sura:

bu karakterden nefret ediyorum.bence güçlü ama gıcık:D:D.nese, bildiğiniz gibi chi isimli kara gücü suralar kollarında taşıyorlar(canavar kollarında). skillerinizde Büyülü Silahı seçtiğinizde, sura kolundaki chi'yi sadece silahını güçlendirmek için kullanıyor. Ancak skill olarak Kara Büyü seçerseniz, suralar kollarını saldırı için kullanıyorlar.güçlü atışlar yapabiliyor, yavaşlatma etkisi gerçekleştiriyor ve rakibi etkisiz hale getirioyor. bu yüzden suralarda kara büyü skillerini seçmek her zaman faydalı olacaktır.

ninja:

bu karakteri severim.ama çarımı bu karakterde acmayı sewmiyorum.iki çeşit skillerini çok anlamlı yapmış metin2 kurucuları. Uzak dövüş, ninjaların ok kullandığı skiller.skiller oldukça yararlı.ateşli okun atak yüzdeSİ ACAYİP fazla,ve de zehirli ok hem zehirleip hem vuruyor, hem de baş dnmesi sağlıyor ya!bayılıyorum,bitiyorum bu skille.amaaaaa, yakın dövüşte bıçak
,cevirmeye de laf yok!!!!!kamuflaj da ii oluo:D.ama ninjada bn uzak dövüşün tercih edilmesini düşünüyorum.

ŞAMAN:

bu karakter en sewdiğim.:D erkek YAKIŞIKLI BNCE.direk konuya gliim.iyileştirme bnce ii ama skiller kötü wuruo.ejderha gücündeki ejderha yardımı sü
pr kritik verio ve kutsama da defans olduundan iidir.yansutmanın naptıını anlamadım ama o da ii bişie benziyo :D:D
nese işte, şamanlarda ejder ha gücünü seçiiiin!! (herzaman!!)

savaşçı:

yorum yok.BKLAR ÇOK PAHALI AMA BUNA DEYİYOR! en güçlü karakter ama bnce tamamen str'ye dayalı olduğu içn biras da kabasaba ve metin2nin yarısı bununla dolu olduğundan artık sıkıcı.ama söliim, bnce bedensel!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri