OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Aion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MurtaghSha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyun çok ilgimi çekti ve bayağı sardı beni. Bir kaç resim koyayım dedim.Ben oynadığım kadarının bir rehberini hazırladım ama daha koymadım nereye koysam bilemedim :D (Ben kuzenimden aldım kuzanimse daha dün DvD sini 90 milyona aldı süper oyun WoW u da severim ve WoW şu an son patch ler yapılmış haliyle 15 gb aion ise daha patchsiz 15 gb aşırı kapsamlı süper bir oyun)

aion-wallpaper-103.jpg

arkadaşlar bu karakter yaratma yeri karakterinizin kendi boyundan burnunun boyuna kadar ayarlıyabiliyorsunuz göz rengi vb.

Ayrıca kanatları kafanıza takmayın 10 lvldan sonra herkez kanat çıkartıp uçabiliyor havada savaşlar bile var ;)

Yorumlar ???

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzelmiş Eline sağlık REP Veremiyorum şu yazı çıkıyo:Bu MurtaghSha mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka üyelerin mesajlarını da değerlendirmeniz gerekmektedir. Herkezde Bu Yazı Çıkıyor :(

Oyun ücretli ama herşeye değer bu oyun için.Zaten bildiğim kadarıyla sadece 1 kere karakter alırken veriyorsun ücreti.Ben kuzenimden alıp oynadığım için ücretle pek alakam yok ::D.Ama evet dediğim gibi hem sadece bir kere ücret hem zaten ne olursa olsun değer.WoW gibi değil ben onuda oynuyorum Aion un grafikleri çok daha güzel ama serverlarda bir sorun vardı işallah halletcekler.Çok dolu oluyordu 2 saate giriyordu gerçi onada değer ama insan parayla alıyor karakteri beklememesi gerek :D Bu hafta sonu hololucağı söylenmişti olur :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri