HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben size Bir Keylogger Programı Ve bundan nasıl korunmayı sunacağım Normalde keylogger forumda desteklenmiyor çünkü Char soymak ve emek hırsızlığı olduğu düşünülüyor..Bende Katılıyorum Normalde Konuyu açmıcaktım ama Bu Program sayesinden beni soyan arkadaşımı ( Benim soyan kişinin o olduğunu bildiğimden haberi yoktu ) eve çağırdım..Msn sine Girdik ve O evden gidince Metin2.org dan şifremi unuttum diğerek onun msn nini yazdım ve doğru oldu bu sayede Charıma tekrar kavuştum Belki sizin de işinize bir konuda yarar diye bu Programı sunacağım ama insanların charlarını soyup emek hırsızlığını yapmamanız benim tek ricam...Programa geçelim
Öncelikle tamamen Vista destekli bir Programdır...O konuda Şüpheniz olmasın..Yalnız bu sadece 15 gün içindir Satın almak için de Link vericem...
Casus Bilgisayar 007 Download:
Buda Satın almak için:
Bu Programı kurunca bilgisayarınız da neler olup bittiğini öğrenebilceksiniz..
Bu Buton ile ayarlara girebilirsiniz...
Ayarlar
Geldik en çok karışıtırılan yere...Bazıları Programı Gizlemek için Stop tuşuna basıyor ama Stop sadece programı durdurur...Programı gizlemek İçin Hide butonuna basıcaz...Program aktif değilse zaten Hide butonuna basınca size sorar aktif edilsin mi diye...
Bu Programın Aktif Hali
Bu Programın Pasif Hali
Şimdi Gelelim Korunma Yoluna....
Arkadaşlar Çarımızın çoğu durumda soyulma riski var..Bir arkadaşınıza gittiğiniz de o Pc ye keylogger kurmuş olabilir veya Çoğu kişi internet kafe de oynadığı için internet kafelerin nerdeyse %65 inde Pclerde keylogger var..Sebebi ise Knight Silkroad Metin2 Charlırını ve Msnleri ele geçirip bu charları satmak veya itemlerini satmaktır O yüzden her internet kafede Charınıza girmeyin sadece Güvendiklerinizde girin VEYA
Id nizi yazarken, mesela Id niz TheBuGra olsun...Asla Id nizi TheBuGra olarak YAZMAYIN !...Bgartueh olarak yazın ve Harfleri Mouse yardımı ile Arlalar yazın yani Bga yazdıktan sonra r harfini mouse ile tıklayarak g ve a nın ortasına yazın Sonuçta ASLA SIRALI BİR ŞEKİLDE YAZMAYIN... Böyle Yaparsanız Keylogger onu Bgarthueh olarak algılar... Aynı İşlemi Şifrede de Yapın...Biliyorum Şifre de Biraz daha Zor olur ama Hafızanız birazcık iyi ise şıp diye yaparsınız
Ve ASLA Soyulmazsınız garanti veriyorum...
Eğer evde de Pc niz varsa İnternet kafe ye sadece zevk için gittiiyseniz yada arkadaşınız çağırdığı için onlara gitmişseniz Eve gelince şifreyi de değiştirin daha güvenli olur...
Umarım Yetirince Ayrıntılı anlatmışımdır...
Anlatırken Alıntı Yapmadım...Daha önce Verildimi Bilmiyorum..
Sabitlenirse Yararlı Olabilir olmazsa da canınız saolsun
Herkese İyi Eğlenceler
Öncelikle tamamen Vista destekli bir Programdır...O konuda Şüpheniz olmasın..Yalnız bu sadece 15 gün içindir Satın almak için de Link vericem...
Casus Bilgisayar 007 Download:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buda Satın almak için:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu Programı kurunca bilgisayarınız da neler olup bittiğini öğrenebilceksiniz..
Bu Buton ile ayarlara girebilirsiniz...
Ayarlar
Geldik en çok karışıtırılan yere...Bazıları Programı Gizlemek için Stop tuşuna basıyor ama Stop sadece programı durdurur...Programı gizlemek İçin Hide butonuna basıcaz...Program aktif değilse zaten Hide butonuna basınca size sorar aktif edilsin mi diye...
Bu Programın Aktif Hali
Bu Programın Pasif Hali
Şimdi Gelelim Korunma Yoluna....
Arkadaşlar Çarımızın çoğu durumda soyulma riski var..Bir arkadaşınıza gittiğiniz de o Pc ye keylogger kurmuş olabilir veya Çoğu kişi internet kafe de oynadığı için internet kafelerin nerdeyse %65 inde Pclerde keylogger var..Sebebi ise Knight Silkroad Metin2 Charlırını ve Msnleri ele geçirip bu charları satmak veya itemlerini satmaktır O yüzden her internet kafede Charınıza girmeyin sadece Güvendiklerinizde girin VEYA
Id nizi yazarken, mesela Id niz TheBuGra olsun...Asla Id nizi TheBuGra olarak YAZMAYIN !...Bgartueh olarak yazın ve Harfleri Mouse yardımı ile Arlalar yazın yani Bga yazdıktan sonra r harfini mouse ile tıklayarak g ve a nın ortasına yazın Sonuçta ASLA SIRALI BİR ŞEKİLDE YAZMAYIN... Böyle Yaparsanız Keylogger onu Bgarthueh olarak algılar... Aynı İşlemi Şifrede de Yapın...Biliyorum Şifre de Biraz daha Zor olur ama Hafızanız birazcık iyi ise şıp diye yaparsınız
Ve ASLA Soyulmazsınız garanti veriyorum...Eğer evde de Pc niz varsa İnternet kafe ye sadece zevk için gittiiyseniz yada arkadaşınız çağırdığı için onlara gitmişseniz Eve gelince şifreyi de değiştirin daha güvenli olur...
Umarım Yetirince Ayrıntılı anlatmışımdır...
Anlatırken Alıntı Yapmadım...Daha önce Verildimi Bilmiyorum..
Sabitlenirse Yararlı Olabilir olmazsa da canınız saolsun

Herkese İyi Eğlenceler
kardeş indiriyom avast trojan var diyo ya zaten ben bilgisayarı kendim tek kullanıyom kimse kullanmıyo buna gerek yok ama konu için saol
ÖnemLi değiL ama yemin ederim virüs yok..İstersen konunun Tamİndir de ki halinin linkini de verebilirim orda da bak
arkadaşlar indirmein trojan var benim eset 4.0 en yüksek düzey araştırdım fe buldum TROJAN var
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)