emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

My Team Ekibini Topluyor.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rayjon32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Adı:Uğur Berke
Soy Adı:Işık
Facebook (Önemli Değil):
Yaşınız:21
Tecrübe Alanınız: (1-2-3-4 arası):4
Cep Telefon (İletişime Geçtiğimizde Yazın):
Msn Adresiniz:m r . c e l l a t . b e r k e @ h o t m a i l . c o m

Adı:Mustafa Can
Soy Adı:Demirhan
Facebook (Önemli Değil):Vermek İstemiyorum Gelen Geçen Ekliyor...
Yaşınız:16
Tecrübe Alanınız: (1-2-3-4 arası):1-2
Cep Telefon (İletişime Geçtiğimizde Yazın):vermiyim daha sonra konusursak veririm gelen geçen kaydedior
Msn Adresiniz:can_baba9@hotmail.com

Beni tanıyan tanır, metin2 de uzun bir geçmişim var. Kimi zaman vps, kimi zaman sabit-ip, kimi zaman hamachi server kurdum ve bu kurdugum serverlerle hep tanındım ama artık TakımLideri olmak biraz yorucu oldu ve hizmetinizde çalışmaya, görev yapmaya hazırım. İşimi profossionel yaparım, oyun içi teknik destek de yardımcı olurum.

* • Adınız :Birkan
* • Soyadınız :Ertene
* • Yaşınız :16
* • Yaşadığınız Yer :Antalya
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :GameMasterlık tecrubem fazla yoktur gennelikle TakımLideri olarak gorev almısımdır 6-7 seneliik bir geçmişteki tecrübleri buraya yansıtamam
* • Günlük Online Süreniz :4-5
* • Özellikleriniz :Gerek Oyun içi gerek oyun dışı aaktif bir derecede yardımcı olurum. Sorunlarınızı çözmeye çalışırım.
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : crazy-boy_07@hotmail.com[Hiç girmiyorum da diyebilirim(çok eski bir msn, bana en iyi facebook adresimden ulasabilirsiniz. Facebook
* • Diğer / Ek :Ekliyebilecegim baska birsey olucagını sanmıyorum, eminim bana yardımcı olabileceksiniz.
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri: Ohoo Bunları yazsam 2-3 konu olur en iyisi sunu vereyim size: Tkmt2

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri