Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

'Abi Dişimi Çeker misin?'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu_14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 191

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kazada Yaralanan Yolcu Dişinin Çekilmesini İsterken Kalbi Duran Sürücü İçin Amansız Mücadele Verildi.

ANTALYA´da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1´i ağır 2 kişi yaralandı. İki kez kalbi duran motosiklet sürücüsü sağlık ekiplerini müdahalesi ile hayata döndürüldü.

Kaza, Tarık Akıltopu Caddesi üzerinde meydana geldi. Hasan Ayaz´ın (27) kullandığı 07 GN 131 plakalı motosiklet, Meltem Kavşağı´ndan Bayındır Mahallesi istikametine giderken, park halinde iken aniden U dönüşü yaparak yola çıkan Ali Karasülek (54) idaresindeki 07 GG 183 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Hasan Ayaz yola fırlayarak ağır yaralandı. Görgü tanıkları hemen ambulans çağırdı. Gelen 112 sağlık ekibi kalbi duran Hasan Ayaz´a kaza yerinde kalp masajı yaptı. Kalbi çalıştırılan genç kazazede hastaneye kaldırılırken, ambulansta kalbi tekrar durdu.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nin acil servisine kadar kalp masajı yapılan Hasan Ayaz´ın kalbi 15 dakika sonra yeniden çalıştırıldı ve yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Bu arada, motosiklet sürücüsünün arkasında oturan 23 yaşındaki Alparslan Uysal da motosikletle otomobil arasında kaldı. Uysal, kaza yerinde bir süre ambulansın gelmesine bekledi. Kendisine mücadale eden doktorla sürekli konuşan Alparslan Uysal, "Abi bana ne oldu? Kavga mı ettik, kaza mı yaptık?" diyerek arkadaşının nerede olduğunu sordu.

Bir ara doktora kırılan dişini gösteren Alparslan Uysal, "Abi dişimi çeker misin?" diyerek istekte bulundu. Genç kazazede ise ikinci ambulansla Antalya Atatürk Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.

Kazanın görgü tanığı Murat Kayalı da, otomobil sürücüsünü suçlayarak, "Ben ve kaza yapan motosiklet Bayındır Mahallesi istikametine gidiyorduk. Otomobil park halinde iken birden sinyal vermeden yola çıktı ve U dönüşü yaptı. Ben tek kişi olduğum için 5-6 metrede durabildim. Ama diğer motosiklette 2 kişi olduğu için duramadı ve araca soldan vurdu" dedi. Kaza sonrasında otomobil sürücüsü ile tartıştığını da söyleyen Murat Kayalı, "Adam hem suçlu, hem güçlü. Ona beni öldürmeyemi çalışıyorsun? diyerek çıkıştım" diye konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri