Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Truth Dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serhatt123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 333

serhatt123

Level 18
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,458
Reaksiyon Skoru
774
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
250
MmoLira
-173
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

-Geçtiğimiz hafta zatüre olan ve ölümün kapısından dönen WWE yıldızı R-Truth yakında geri dönecek. Dün gece NXT'de yer almayan ve pro'luğunu JTG'inin üstlendiği şovdan sonra Truth hakkında bilgi öğrenildi.R-Truht'un tam iyileşmediği ve biraz daha dinlenmesi gerektiği söylenirken Truth Twitter'ında '' işe dönüyorum '' dedi.

-Eski WWF yıldızı Sean "X-Pac" Waltman Pazartesi gecesi yapılan RAW sırasında Twitter'ına Michael Cole'un heel'ca davranışları sebebiyle bir mesaj yazdı. X-Pac:
'' Michael Cole ben oradayken uyuz, kendini beğenmiş ve soğuk bir insandı. Nasıl bu hale geldiğini anlayamadım'' dedi.

-WWE'nin geçtiğimiz ay yollarını ayırdığı isimler arasındaki Luke Galllows yada Festus bugün 27. yaş gününe girdi. 23 yaşında Festus olarak debut yapmıştı.

-İlerdeki bir SD şovunda şuandan belirlenen bir ME akılları karıştırdı.
Planlanan ME'a göre The Big Show, Nexus ile 3 on 1 handicap maçında karşılaşacak. Maçta olacak Nexus üyeleri belirlenmedi. Ancak bu maçın ayarlanması ilerde bir Big Show vs Nexus rekabeti görebileceğimiz anlamına geldiği söylentilerini ortaya çıkardı.
John Cena'nın C.M Punk ile rekabete girmesi ve Big Show'unda kendine bir senaryo bulamaması bu rekabeti güçlendiriyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri