BİLdiğiniz gibi yada bilmediğiniz gibi wolfteam harici tum oyunları oynadım ama nostaleye yeni geldiğim için oyunu kısa mesaj seklinde anlatmanız rica olu olursa +repp:ka19:

kardeşim bak şimdi bi lw war bide jop(iş seviyesi) war jobun 20 olunca mimi mentora git ve üstüne bas meslek seç(job change) ye bas ve istediğin şeyi seç ve kasıl iyi oyunlar...
ilk.maceracı.başla.hayvan.yakala.görev.yap.uzay.zaman.yap.işin.20.olunca.mimiye.git.meslek.seç.de.seç.birini.kafana.kalmış.tekrar.kasıl.36.lwl.ol.fernondan.1.sp.al.46lwl.ol.2.sp.55.ol.3.sp.65.ol.4.sp.al.diye.git.5.sp.war.ama.tr.de.daha.yok.malesef

Ben adam gibi anlatayım Nostalede toplam 4 meslek var sen başlarken maceracı olarak başlıyorsun sana görevler veriyor yapıyorsun uzay zaman taşları var onlar bazen zor bazen kolay olur hayvan evcilleştirebiliyorsun (ama her hayvanı değil) peri var peri alıorsun elementini yükseltiyorsun (örneğin eri ateş perisimi ateş gücünü arttırıo) iş seviyen 20 olunca Mimiye gidiyorsun meslek seçe basınca 3 tane meslek karşına çıkar bunlar okçu,büyücü,savaşçı Savaşçının özellikleri; YAkın Dövüşteiyidir Canı Çok Fazladır Fakat Büyü Enerjisi Azdır okçunun hp si normal büyü enerjisi azdır Büyücünün Hp sside BP side fazladır fakat büyücü en kolay kasılan meslektir ama skilleri pahalıdır en az skilin fiyatı 9 k o skilleri kendin satın alıyorsun calvinden şimdi oldunmu 25 lvl seni uzay zamana çağıracak 25 lvl uzay zamana ona gireceksin oradaki görevin bittikten sonra Sana bir partner vercek onun adı bob o okçudur o bob sana yardım ediyor sonra oldunmu 27 lvl 27 lvl oldunmu pijama alabiliyorsun (pijama sırf eğlence amaçlı konulmuş) pijamayı gizemli mücevhere girip alıyorsun fakat çok şey istiyor 50 tane yün40 tane düşük kalite odun kırmızı cuby istiyor bide uzay zaman yapacaksın çok zordur şimdi oldunmu 34 lvl şimdi bi partner daha alabilirsin bunu 32 lvl uzay zamandan alıorsun onun adıda tom çok agresiftir neyse çok uzun oldu ha birde sp ler var seni daha güçlü kılar ... +rep ver bari elim ağrıdı 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)