Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Yazıklar Olsun Admin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seromero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar sakın bu oyuna para verip edit item almayın.İsteyen alabilir ben aldım ama hiçbir karını göremedim.

Burdan admine söylüyorum 10 gündür ticket sisteminden cevap alamıyorum ve peacemaker nickini tam yazamamış olabilirim size özel mesaj atmamı söylüyor atıyorum sadece ilk mesajıma karşılık veripte ondan sonraki cevaplarıma karşılık bile vermiyorsunuz.Bana kim yardımcı olacak kardeşim ben sizimi bekliyeceğim 15 gündür burada size söylediğim sorun 10 dk da hallolacak birşey neden mesajlarıma cevap vermiyorsunuz?
Şimdi çok mesaj geliyor diye bahane sıkmayın burda:p.15 gündür bekliyorum ben.Foruma giriş yapıyorum mesaj gelmiştir diye bi bakıyorum mesaj yok:eek:.Burada oyuncularla ilgilenen kimse yok.

Ve siz arkadaşalar eğerki edit item alıcaksanız gidin paranızı biriktirin.Oyuncularla ilgilenmeyen insanların oyununa boşa para yatırmayın.

Eğer admin bu cümlelerimden sonra hala bana yardım etme isteği duymuyorsan Yazıklar Olsun Sana diyorum!!!:ka24:

seromero' Alıntı:
Selam Adminim ben bundan 3 4 ay önce sizden 2 adet kraliyet zırhı almıştım fakat bu kraliyet zırhının efsunlarını değiştirmek istedim hoşuma gitmemişti ama değiştirdiğimde editliği gitti ben sanıyordumki aynı efsunlarda değişecek ama ne yazıkki normal bir zırhtan farkı kalmadı sizden bu zırhımı değiştirmenizi rica ediyorum.Lütfen bu isteğimi yerine getirin.

Bana böyle bir pm atmıştın, bende sana kraliyet zırhını geri alamadığımızı söyledim. Bizden kaynaklı hatalarda hediye olarak kraliyet zırhı hediye ediyoruz zaten oyunculara. Fakat sen hem kendin hata yapıyorsun hemde gelip forumda böyle bir konu açıyorsun.
Açık ve net söylüyorum kesinlikle yardımcı olunmayacak sana.

Admin Başta Olmak Üzere Bütün Yetkililer Siz Userler için Çalışıyorlar.. Karşılık Beklemeden !!
Sen Cevap Gelmedi Diyorsun..
Sanırsam OLumsuz Cevapları Cevaptan Saymıyorsun..
Bu Kural Başından Beri Var..
Yetkililerin Yapmış Oldugu Hatalarda Yetkililer Sizi Memnun Ederek Hatalarını Telafi Ediyorlar..
Fakat Sizin Hatalarınızı Değiştirmek Zorunda Degiller. Zaten Saldırı Olsun Yenilik Olsun Vakit Bulamıyorlar.
Bir de Siz Bencillik Yapınca Onların Sabrına Hayran Kalıyorum.
Hea Özel Hayatı Hiç Katmıyorum..
Admin'in Bi GÜn Boyunca Girmediğini Hiç Görmedm !
Yani Özel Hayatlarından da Sizin İçin Vazgeçiyorlar.
Lütfen Biraz Saygılı Olun. Laflarınızı Tartın Ona Göre Gelip Burda Konu Açin !!
Admin'imiz Cevabını Vermiş. Fazla Üsteleme Bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri