noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

----Reyiz was here----

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmp42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:DDDD
tr de görüşürüz kardeşim

Sanırım 3. ye veda mektubu yazıyorum her bıraktıgımda 2 hafta sonra tekrar başladım :o fakat bu sefer işler değişti çok güvendiğim fakat güvenmemem gereken bir kişiye en değerli 4 editimi verdim kayboldu gitti sanırım koydugum ss lerle banlandı fakat giden itemleri geri getiremedikleri için surayı sinirle bozdum şamanı sattım ninjaya item yaptım ve 1 hafta ninjayla oynadım soyuldugum gun veda edicektim fakat ninjaya ısınınca birazda onu oynadım ama az editle oynamak eskiden tek attığım adamları yenememe sebep oldu dünkü reziller bugun vezir oldu hepsinin ayrı ayrı burunlarını kaldırıdm oynadıgım son 1 hafta içinde yenildiğim bütün adamlar ve attıgım pmlere cevap vermeyen adamlar editlerim tamken ve Reyiz i oynarken kanka,kardeşim hatta abi diyen adamlardı napalım hayat işte forumda bir süre daha takılırım MaN0 yu sattım charda ki ben değilim Chesterfield i banlattırmaya çalıstım umarım ettiğim lafları ss almıslardırda ne oldugum meydana cıkar (!) suraların (Reyiz,VEZIR) itemlerini dagattım ve oyunu bıraktım
baştan sona okuyan ve oyunda dostum olan herkese teşekkür ederim..

------Reyiz was here------

Gerçektn bende cok üzüldüm. Umarım dönme ihtimallin olur sana ihtiyacı olanlar war :(

Reel Hayatında Umarım Bu Tarz Olaylarla Karşılaşmazsın.
Arada Forumda Görürüz Seni Inşllh..
K.i.b.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri