mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

aWeSoMe Vs YaKaMoZ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wielwolff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben size loncayı kapatmayın dedim güneş.Sizin kazandıgınız savaşlarda bu tür tartışmalar çıkınca yorumların çok farklı oluyordu. Bu savaşta neyi gördünde kapattın anlamadım.Neyse sizinde yolunuz açık olsun. iyi oyunlar iyi forumlar..

ben size loncayı kapatmayın dedim güneş.Sizin kazandıgınız savaşlarda bu tür tartışmalar çıkınca yorumların çok farklı oluyordu. Bu savaşta neyi gördünde kapattın anlamadım.Neyse sizinde yolunuz açık olsun. iyi oyunlar iyi forumlar..

Loncayi neden kapattigimizi biliyorsun hakan farkli yorumlar yazma.Bizde kazaniriz sizde kazandiginiz icin gelip tebrik ettim zaten.Bizdede adam yoktu samete belirttim bunu ama eglenmek icin pvp yapalim dedim.Bu savasta nemi gördüm anlatayim sana.Biz beyaz bayrak bassak suc oluyor 1 kisiye 3 4 kisi dalsak suc oluyor,yüzük tiklasak suc oluyor,erkek gibi onurlu öl diyorsununuz,sansürlü küfürler ediliyor sana söylüyorum lonca baskani olarak sansür isleme alinmaz diyorsun,isleme alinmadigi icin sürekli küfürmü yicez senin loncadan ? sürekli hakaretmi isiticez,sansürlü küfür edenleri yaninda söyledim ne dendi isi biliceksin ise gitmiceksin dendi:)Nopanic ne dedi bile bile kendimizi banlaticaz dedi.Loncayi awasomeden gelen sasürlü küfürler,hakaretler icin kapattik.Kara aliyoruz sametle diyoruz savas esnasinda konusmak yok sadece savasilacak diyoruz,awasomenin laflari bitmiyor:)karar aliyoruz awsome ve yakamoz birbirine habersiz pwp acmayacak diyoruz acanlar oluyor tartisma basliyor.Dün bize pwp acildi habersiz direk samete dedim olay cikarmadim samet uyardi.Bizden biri pvp acinca hemen olay cikariyorsunuz.Neyse rekabetin tadi kacmisti simdi meydan sizin buyrun.

Loncayi neden kapattigimizi biliyorsun hakan farkli yorumlar yazma.Bizde kazaniriz sizde kazandiginiz icin gelip tebrik ettim zaten.Bizdede adam yoktu samete belirttim bunu ama eglenmek icin pvp yapalim dedim.Bu savasta nemi gördüm anlatayim sana.Biz beyaz bayrak bassak suc oluyor 1 kisiye 3 4 kisi dalsak suc oluyor,yüzük tiklasak suc oluyor,erkek gibi onurlu öl diyorsununuz,sansürlü küfürler ediliyor sana söylüyorum lonca baskani olarak sansür isleme alinmaz diyorsun,isleme alinmadigi icin sürekli küfürmü yicez senin loncadan ? sürekli hakaretmi isiticez,sansürlü küfür edenleri yaninda söyledim ne dendi isi biliceksin ise gitmiceksin dendi:)Nopanic ne dedi bile bile kendimizi banlaticaz dedi.Loncayi awasomeden gelen sasürlü küfürler,hakaretler icin kapattik.Kara aliyoruz sametle diyoruz savas esnasinda konusmak yok sadece savasilacak diyoruz,awasomenin laflari bitmiyor:)karar aliyoruz awsome ve yakamoz birbirine habersiz pwp acmayacak diyoruz acanlar oluyor tartisma basliyor.Dün bize pwp acildi habersiz direk samete dedim olay cikarmadim samet uyardi.Bizden biri pvp acinca hemen olay cikariyorsunuz.Neyse rekabetin tadi kacmisti simdi meydan sizin buyrun.

10 Kere söyledim yine söylüyorum. Enjoys diye bir sura vardı vurup vurup kaçıyordu. Bayrak basma kaçma ölceksen onurlu erkek gibi öl dedim tamamiyle yanlış anladınız. Bunu bi kaç defa daha belirttim ama anlamadınız yada anlamak istemediniz...

ben meydan bize kalsın diye herhangibir yorum yapmadım madem loncamda benim fikirlerimi önemli görüyorsun bunuda bil.Ben sana oyundada açıklamasını yaptım oyunun engellediği sansürler işleme alınmıyor kasti ve anlaşılır küfür varsa buyur koy banlansın eden kişiler.PVP olayına gelince sizdende kurallara uymayan vardı bizdende.Beyaz bayrak yüzük vb gibi hakaretler edilmiş olabilir ama anka zamanınıda unutmayalım güneş. Dalga geçmeleri vb şeyleri. Her 2 tarafında suçu var ben bunu belirttim bu kavga genel değil kişisel olarak ve bunun hiç bir türlü çözülmeyeceginde belirttim. Kendiniz için umarım en dogrusunu yapmışsınızdır.Her şeyden önce bu kadar anlayışlı oldugunuz için teşekkür ediyorum.Tebrikler. Daha farklı sonuçlar çıkmasını isterdim. iyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri