noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

@@@@@@yibeni mt 2@@@@@@ gir bak....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yusher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 411
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yibeni METİN 2

SERVERIN ÖZELLİKLERİ:

P NPC…
AT NPC…
ÇELİKLİ….
Hergün event……
DROPLAR:1000
7/24 GM DESTEĞİ
EFSUNLAR ABARTI DEĞİLDİR…
7/24 ONLİNEDİR….
1 YILLIK PARASI YATMIŞTIR…..
SW DE 20 DK DA 85 LWL OLURSUNUZ :D

Daha ne dieyeyim gelin oyuna kendiniz görün ????

Sayfa:

Merhaba ..
Öncelikle CV Gibi Bilgilerimi Sizlere Vermek İsterim Ki Sizde Bu Bilgiler Sonucu Aradığınız Yöneticiyi Seçebilesiniz :)

Ad Soyad : Ertuğrul ŞENGÜL
Doğum Tarihi : 09.05.1991
Bulunduğum Şehir : İzmir / BORNOVA
Metin2 Deneyim : Öncelikle User'lerle sakin ve argosuz ilgilenirim.[GM]'liği bir eğlence veya hava atmak amaçlı değilde bir vazife gibi yaparım ki bunu sizlerde farkedeceksiniz :)
Metin2'De Kaç Kez Görev Yaptınız : Metin2 TR 1 Defa [GM]'lik Yaptım 3 Aylık Private Server'lerda [TL] : 3 [GA] : 4 [SGM] : 1 [GM] : 3 Olmak üzere bir çok serverlerde görev yaptım .. ( Yaptığım Görev Sayısı Yalan Değildir .. Her Serverin Yaptığım Görevlerle ilgili Açıklamaları ve Fotoğrafları elimde vardır eğer yalan veya güvensizlik gibi düşünüyorsanız gösterebilirim .. )
Görevime Ayırabileceğim Süre : Hafta İçi : 4 Hafta Sonu : 6 Saat Olmak Şartı ile ayırabileceğim süre miktarı
Metin2'De Hiç Ceza Aldınız mı ? : Metin2 TR Ve Private Server'ler olmak üzere oynadığım süreç içerisinde uyarı ve ceza almadım
Kısaca Biyografi : 19 Yaşında İzmir / Bornova Doğumluyum.Rap Müzik ile aram çok iyidir kendime ait 14 olmak üzere rap parçalarım var.Sevmediğim tek şey var ( xD , Yha .. Vb. ) kelimelerden hoşlanmam kullandığım ve yazışmalarımda türkçe'ye uygun şekilde diyaloglar kurarım.
İletişim : ertugrul-1903bjk@hotmail.com
Beni Tercih Ederseniz MSN Adresimden Ulaşırsanız Sevinirim Sürekli Messenger Adresim Açık Takımınızda Görev Yapmaktan Gurur Duyarım .. Teşekkürler !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri