by_error Level 4 Katılım 20 Ara 2009 Konular 22 Mesajlar 400 Reaksiyon Skoru 3 Altın Konu 0 TM Yaşı 16 Yıl 5 Ay 28 Gün Başarım Puanı 85 MmoLira -1 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 17 Ara 2010 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. ss alinma saati 06:21 güya benim yazdıgım msj ben degil de ama mail bana bu gece saat 03:58 de geldi sizce garip degilmi büyük ihtimal carım soyuldu yada baska birileri öyle bir komplo kurdu... ama o saatte ben oyunda degildim
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. ss alinma saati 06:21 güya benim yazdıgım msj ben degil de ama mail bana bu gece saat 03:58 de geldi sizce garip degilmi büyük ihtimal carım soyuldu yada baska birileri öyle bir komplo kurdu... ama o saatte ben oyunda degildim