- Konular
- 687
- Online süresi
- 7h 54m
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Avrupa Şampiyonası`nda bu utanılası felaketin olacağını satır satır yazdım anlattım ama kimseye dinletemedim. Tanjeviç kapris yaptı Okur Kaya Ermal Serkan ve hatta Mirsad ile Hüseyin`i takıma almadı. Hazırlık döneminde bari çekirdek kadronu bir arada oynat ki alışsınlar birbirlerine dedim… Polonya`da daha hala ideal beşini arayarak her maça başka bir acayiplikle başladı. Çaylak kadroyla gitti turnuvaya. O zaman müthiş hızlı ve enerjik yüksek tempolu oynayan zıpkın bir takım izlemeliydik. Oysa ki cüceleştirilmiş devler yürüyerek oynadılar. Güdük tempolu işlemeyen bir hücum düzeni her iki potada ribaund hakimiyeti olmayan faul atma özürlü steps yapan acemi talent`leri olan bir takım olarak şampiyon olabilecekleri turnuvayı sekizinci tamamladılar. Yıldız oyuncu istememesinin sebebi Bogdan koç onları oynatmayı beceremiyor. Hidayet en güzel oyununu reklam filminde oynadı. 3 mü 4 mü oynatacağına karar verene kadar mevsimler değişti Ersan İlyasova`yı mundar etti. Hedef turnuva heder oldu. Ülke kapasitemize baktığımızda madalyaya en yakın takımdık. Her şey denk gelmiş diğer ülkeler düşüş içerisindeyken bunu görememek ihanet değilse cehalettir. Ayıplı federasyonun ayıplı koçuna şimdi düşen; kulübünün çaylak uzunlarına deneyim kazandırmış olmayı yanına kar sayacak ve tasını tarağını toplayıp devlerin yakasından düşecek. Güle güle sana yolun açık olsun Tanjevic…