noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Privatete At Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tugay96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 982

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar önce madalyon alacağız.Her privatete bu yol değişiyor üç yol var
1-Bazı privatelerde shoptan alınır.Ayrıca tüm at itemleri vardır.Örn:at resmi,madalyon falan
2-Bazı privetlerde ise zırh/silah/market/balıkçı gibi satıcı yerlerden alınabilir.Birkaç privatede ayrıca Ariyoungtanda alınabiliyor.Ordan ya bedava yada parasıyla alacağız.
3-Son yol var normal metin2 turkeydeki gibi olanıdır.Hiç görmedim ama yine de olabilir.
Ben dx.ysft2deyim.Ondan dolayı ona göre biraz ona göre anlatacağım.Belki sizin privatelerinizde falan farklı olablir.Ama bu işi rakamlarla çözebilirsiniz.Ama neyse ben size anlatayım.Madalyonumuzu aldıktan sonra şimdi tek bir iş kaldı.O da görevi yapmak.Görevi yapacağımız zaman hız potları alalım ki yabani okçu bölgesine gidersek eğer oraya hızlı gidelim diye.Şimdi görevi şu:30 dakika içinde 50 tane yabani okçu öldürmek.Bu görevi yapmak zor halen zorlanıyorum.Çok zor bir görev olduğu için halen uğraşıyorum.Görevi tamamladıktan sonra at resmini privatelerde madalyon gibi alıyoruz.Artık atımız oldu.Diğer talimatlarda ise metin 2 turkey at görevi gibi yapıyoruz.
NOTLAR:Çince olduğu için seçenekleri size söylüyim
1.At ile ilgili bilgiler
2.At görevi
3.Binicilik kartı

ALINTI YAPIP KENDİNE GEÇİRENİ HARAM EDİYORUM.AYRICA KONU SABİT OLURSA TEŞEKKÜR EDİYORUM.LÜTFEN ALINTI YAPACAKSANIZ.ŞÖYLE YAZIN.
ALINTIDIR.tugay96nındır diyin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri