HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bana bir tane polat alemdar'ın filistin resimi hareketli yazılı yazıda sefa_enes_68 yazıcak yazı renkleri siyah ve kırmızı olcak resimin başınada hareketli meşaleler yapabilirseniz yapın...
İmza Olucak Boyutlar 640x228
Ne istersin:Userbar
Resim boyutu:Userbarın normal boyutu
Yazı tipi ve ne yazılacağı:Comic Sans Mc ne yazılacak: DropSing & KillForYou Kardeşliği!
Yazıda istediğiniz renkler: DropSing-Turuncu KillForYou-Mavi Diyer yazılar ise RoyalBlue olsun
Arkaplan rengi(Resim vermezseniz, en sevdiğiniz renkler):siyah
Resim(Vermeniz önerilir):resim istemiyorum userbar sonucta
yalnız userbarın kenarlarını overlok yaparsanız sevinirim 
Yazı tipi ve ne yazılacağı:Comic Sans Mc ne yazılacak: DropSing & KillForYou Kardeşliği!
Yazıda istediğiniz renkler: DropSing-Turuncu KillForYou-Mavi Diyer yazılar ise RoyalBlue olsun
Resim(Vermeniz önerilir):resim istemiyorum userbar sonucta
yalnız userbarın kenarlarını overlok yaparsanız sevinirim 
Bana bir tane polat alemdar'ın filistin resimi hareketli yazılı yazıda sefa_enes_68 yazıcak yazı renkleri siyah ve kırmızı olcak resimin başınada hareketli meşaleler yapabilirseniz yapın...
Buyur kardeşim.

Ne istersin:Userbar
Resim(Vermeniz önerilir):resim istemiyorum userbar sonuctayalnız userbarın kenarlarını overlok yaparsanız sevinirim
![]()
buyur kardeşim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)