InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

ADMİN lütfen yardım edin artık :(((

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan messert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

messert

Level 10
TM Üye
Üye
Konular
754
Reaksiyon Skoru
243
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
185
MmoLira
-605
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ya 1 hafta önce AyNa nickli carım calındı sifresi değitirilmiş Bu günde yedek olarak kullandığım savascı carım soyuldu.Bütün aksilikler ard arda geçti önüme ADMİN artık yalvarırım AyNa 'yı geri verin bana bütün edit makbuz bilgilerim duruyor.Sifresini bulamıyorum yardım et lütfen.Eğer alamıcaksam hesabımı oyun oynamak istemiyorum.Admin cevabını bekliyorum.Lütfen

AyNa ısımlı carın gerı alınması talebı tam olarak verılecegını dusunmuyorum yanlız su sekılde bırsey uygulana bılır o nıck ve ın baglı oldugu ıd numarası tamamen banlana bılır cunku hesap degısıklıgı yapılmıs bır carı gerı alıp baskasına verılme yetkısı oldugunu dusunmuyorum bu sekılde olabılır yada admın bu konuda senın kayıtlı msn adresın ve gerı kalan odeme bıldırımlerını dıkkate alarak bu carın sana tekrar verılmesını saglaya bılır..
umarım tez zamanda tekrar carına kavusa bılırsın derya kotu oldu bu durum senın ıcın
admın ve dıger gorevlı arkadaslar lutfen bu konuyu dıkkate alarak bır cozum yolu sunarmısınız sımdıden tesekkurler
ıyı forumlar

E-Posta Senin Üzerine ise E-Postana Sıfre iste..

Editler İçin Edit Bilgilerini Admine Ö.m At Sorununu Yaz Yardımcı Olur..

Car Icın Bilmiyorum Kanıt Olmadan Bir sey Olmaz Ama Editler Cozulurse Carda Çözülebilir :)

Değerli Adminimiz İnşallah İlgilenir..

Bilgisayarında keylog olabilir
Başka çarların varsa şifrelerini değiştir ekran klavyesi kullan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri