HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ben Bugün evlendim Yani evlenemedim
...Kadına nikah yüzüğünü verdim...Evlilik tasarımcısında Evlenme işini yapmadım sonra yaparım dedim..Unuttum gitti düğün bitti Söz yüzükleri yandı sadece 2 nikah yüzüğü kaldı Şimdi Nası evlenebilirim...Önemli olan nikah yüzüklerini aldım başkasının düğününde yapsam olur mu ? Nası düzeltirim illaki yeni 2 yüzük mü alcam lütfen yardım...Yardımcı olana +rep milyonlarca teşekkür lütfen Size İlk kez Yalvarıyorum
...Kadına nikah yüzüğünü verdim...Evlilik tasarımcısında Evlenme işini yapmadım sonra yaparım dedim..Unuttum gitti düğün bitti Söz yüzükleri yandı sadece 2 nikah yüzüğü kaldı Şimdi Nası evlenebilirim...Önemli olan nikah yüzüklerini aldım başkasının düğününde yapsam olur mu ? Nası düzeltirim illaki yeni 2 yüzük mü alcam lütfen yardım...Yardımcı olana +rep milyonlarca teşekkür lütfen Size İlk kez YalvarıyorumŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)