HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Serverınız var ancak sitenizmi yok size bedava ücretsiz bir host verelim dedik ve çalışmaya başladı çalışmalarımız sonucunda ht tp :/ /urank. t k / yı kurduk
hosting almak için sadece akyıt bolumune basın üye olun emailinize bir mail gelecek onaylayın ve işte hostunuz hazır
host özellikleri:
300 mb web alanı (bayaaa büyük)
10gb aylık transfer
........
Ve sınırsız canlı destek tek yapmanız siteye girip üye olmak üstüne tk domaininizide bedava veriyoruz gerekli her türlü bilgi "urank . tk "da
size yararlı olmak için yaptım size yararım dokunduysa ne mutluki bana
hiç bir şekilde reklam değildir insanlara yardım etmek istiyorum*
hosting almak için sadece akyıt bolumune basın üye olun emailinize bir mail gelecek onaylayın ve işte hostunuz hazır
host özellikleri:
300 mb web alanı (bayaaa büyük)
10gb aylık transfer
........
Ve sınırsız canlı destek tek yapmanız siteye girip üye olmak üstüne tk domaininizide bedava veriyoruz gerekli her türlü bilgi "urank . tk "da
size yararlı olmak için yaptım size yararım dokunduysa ne mutluki bana

hiç bir şekilde reklam değildir insanlara yardım etmek istiyorum*
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
xD KARDSİM BU DOMAİNLER O SİTENİN DEĞİL BİRİ CO.CC NİN DİĞERİ SECURESİGNUP UN SEN ONLARIN KAYIT SAYFALARINIIN KODUNU EKLEMESSİN ONLARA KAYIT OLUO BU ARADA .TK YIDA PROXY SERVİSİ İLE BEDAVA YA SAĞLAYA BİLRİZ ZATN AMA YİNEDE MİLLETİ DÜŞÜNÜP BİŞELER YAPTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)