TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Franco resmen uçuyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [ORmanC-ı-*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 302

[ORmanC-ı-*

Level 10
TM Üye
Üye
Konular
1,288
Reaksiyon Skoru
301
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
205
MmoLira
-159
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Franco resmen uçuyor!

Sarı-Kırmızılı takımdaki grafiğini her geçen gün yükselten Arjantinli kaleci, “Galatasaray benim için yepyeni bir heyecandı ve doğru tercih yaptığımı görmek beni çok mutlu ediyor“ açıklamasını yaptı.

fft1mm718287.jpg

İspanya`da 5 sezon üst üste Atletico Madrid`de forma giydikten sonra, Galatasaray`ın bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Leo Franco, her geçen gün performansını biraz daha yükseltiyor. Kalesinde güven veren, savunmanın arkasına sarkıtılan toplarda da bir libero gibi öne çıkarak tehlikeyi önleyen 32 yaşındaki file bekçisinin bu grafiği gerek teknik heyeti gerekse yönetimi oldukça memnun etti. Galatasaray`a transferinin kendisi için yepyeni bir heyecan olduğunu belirten deneyimli eldiven, “Artık bir şeyler yapmam, kariyerime bir yön vermem gerekiyordu. Galatasaray şampiyonluğa oynayan ve her zaman Avrupa`da büyük hedefleri olan bir kulüptü. Bununla beraber bana ihtiyaç duyduklarını hissettirdiler. Şimdi doğru tercih yaptığımı görmek beni çok mutlu ediyor. Burada mükemmel bir ortam ve arkamızda müthiş bir taraftar gücü var“ dedi.

Leo son 2 maçta iyiydi.Umarım böyle devam eder.

o kadar parayi bende alsam bende ucardim ;)

edit by / [ORmanCi* sebeb:kufur

Moderatör tarafında düzenlendi:
post kasip kufur edersen postun iste boyle 21 den 1 e duser o.O

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri