Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

20 eylÜl pazar 2009 18:38 pİtaya ch3 vadİ gİrİŞ ejderha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihan0101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 905

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bu gün bayram olay yardımcısı filan geldi oyuna ejjderha geldi video adlım girin bakın 75 lv 4.seviye girin bakın videoyu çeken ben xCİHANx çarım girin bakın pitayada oynayan bilir videoyu ben çektim + rep plssssss alt tarafı bi video niye rep istiyon dersen aramızda ejderhayı merak edenler olabilir onun için konuyu açtım 7 dakika sürdü uploadı emek verdim 7 dk verdim bu konuya hayatımdan + rep versen elinemi yapışır ? vürüssüz buyrun link:

(rapidden indiremeyenler için linke tıklayın sayfa açılsın aşağıda free user e basın size bi saniye verir o saniyeyi bekleyin dolunca download simgesi çıkar ve indirin bazılarında sayı saymaz direk download simgesine basıp indirin)

olay yardımcısımı geldi ne saçmaşıon sen
olay yardımıcısıda gelmedi ayrıca metin2.org adresinden forumlara gir bak bayram nedeni ile yeni canavarlar çıkabilir yazıyor olay yardımcısı ile alakası yok (ejderha vardı ama bayram nedeni ile çıktı yeni canavar değil sadece gözüktü ayrıca havada kar yağıdı ve hava karardı)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri