HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İLK OLARAK LİNKLER DOWNLOAD + VİRÜSTOTAL RESİMİ
DOWNLOAD:
BOYUT 1MB KADARDIR NORMALDİR ARKADAŞLAR
VİRÜS SONUÇ RESMİ:
resim linkide bu gözükmesse girin bakın:
EVET ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ EASYMETİN2 VE GÜNCEL METİN2 HİLESİNİ BİR SETUPTA BİRLEŞTİRDİK BAZI ANTİVİRÜSLER VİRÜS OLARAK GÖREBİLİR ÇÜNKÜ ÜCRETSİZ EASYMETİN2 İÇİN BAZI HACKLER YAPTIK BU YÜZDEN GÖREBİLİR SİZ BİLİRSİNİZ İSTER KULLANIRSINIZ İSTER KULLANMASSINIZ BEN VİRÜS TOTAL DA KOYUYORUM LİNKTE VERİYORUM BAKIN VİRÜS TOTAL GÖRMEDİ AMA BAZI ANTİVİRLER GÖREBİLİR ÇÜNKÜ HACK YAPTIK BİZ EASYMETİN2 YE ARKADAŞLAR ELİNİZİ ÇABUK TUTUN EASYMETİN2 AÇIĞINI KAPATMADAN BAŞLAYIN KASILMAYA
BEN OYUNU BIRAKTIM YOKSA KESİNLİKLE PAYLAŞMAZDIM AMA ARTIK SIKILDIM
VE ARKADAŞLAR ÖZELLİKLERİ ŞUNLARDIR
Özellikler Metin2 Heaven Multihack
+Combo: 1,2
+Skilhack: Sınırsız Sikil vurursunuz
+Attack speed
+Movspeed
+Işınlanma:Sorunsuz Çalışır
+Gece Mode_Gündüz Mode
+Kar Yağdırma
+Yang Drop 1
+Görünmezlik
+Celizganie +1100:Betonda Kayarcasına İlerler Ayakları Haraket etmez
+Ghost:Hayalet yürüyüş
NASIL YAPILACAK DERSENİZ=
ARKADAŞLAR İLK OLARAK SETUBU AÇIN SONRA METİN2 YE GİRİN KARAKTER SEÇME YERİNDE HİLE AÇILACAKTIR ZATEN BU HİLE EASYMETİN2 ÜCRETSİZ İLE BİRLEŞTİRİLMİŞTİR YANİ EASYMETİN2NİN Bİ SEKMESİNDE HACK YAZAR ORAYA BASINCA METİN2 HEAVEN MULTİHACK ÇIKAR YANİ BİRLEŞTİRİLMİŞTİR ZATEN KULLANMASINI BİLİYOSUNUZ EASY METİN2 Yİ İYİ KASILMALAR ARKADAŞLAR Bİ SORUN ÇIKARSA MSN YE GİRİN PM ATIN BANA
e-mail: muratatalay12gs@hotmail.com pm dediğim çevrimdışı ileti en olmadı mail atın hotmailden yardımcı olurum sorun çözülür
DOWNLOAD:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BOYUT 1MB KADARDIR NORMALDİR ARKADAŞLAR
VİRÜS SONUÇ RESMİ:
resim linkide bu gözükmesse girin bakın:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
EVET ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ EASYMETİN2 VE GÜNCEL METİN2 HİLESİNİ BİR SETUPTA BİRLEŞTİRDİK BAZI ANTİVİRÜSLER VİRÜS OLARAK GÖREBİLİR ÇÜNKÜ ÜCRETSİZ EASYMETİN2 İÇİN BAZI HACKLER YAPTIK BU YÜZDEN GÖREBİLİR SİZ BİLİRSİNİZ İSTER KULLANIRSINIZ İSTER KULLANMASSINIZ BEN VİRÜS TOTAL DA KOYUYORUM LİNKTE VERİYORUM BAKIN VİRÜS TOTAL GÖRMEDİ AMA BAZI ANTİVİRLER GÖREBİLİR ÇÜNKÜ HACK YAPTIK BİZ EASYMETİN2 YE ARKADAŞLAR ELİNİZİ ÇABUK TUTUN EASYMETİN2 AÇIĞINI KAPATMADAN BAŞLAYIN KASILMAYA
BEN OYUNU BIRAKTIM YOKSA KESİNLİKLE PAYLAŞMAZDIM AMA ARTIK SIKILDIM
VE ARKADAŞLAR ÖZELLİKLERİ ŞUNLARDIR
Özellikler Metin2 Heaven Multihack
+Combo: 1,2
+Skilhack: Sınırsız Sikil vurursunuz
+Attack speed
+Movspeed
+Işınlanma:Sorunsuz Çalışır
+Gece Mode_Gündüz Mode
+Kar Yağdırma
+Yang Drop 1
+Görünmezlik
+Celizganie +1100:Betonda Kayarcasına İlerler Ayakları Haraket etmez
+Ghost:Hayalet yürüyüş
NASIL YAPILACAK DERSENİZ=
ARKADAŞLAR İLK OLARAK SETUBU AÇIN SONRA METİN2 YE GİRİN KARAKTER SEÇME YERİNDE HİLE AÇILACAKTIR ZATEN BU HİLE EASYMETİN2 ÜCRETSİZ İLE BİRLEŞTİRİLMİŞTİR YANİ EASYMETİN2NİN Bİ SEKMESİNDE HACK YAZAR ORAYA BASINCA METİN2 HEAVEN MULTİHACK ÇIKAR YANİ BİRLEŞTİRİLMİŞTİR ZATEN KULLANMASINI BİLİYOSUNUZ EASY METİN2 Yİ İYİ KASILMALAR ARKADAŞLAR Bİ SORUN ÇIKARSA MSN YE GİRİN PM ATIN BANA
e-mail: muratatalay12gs@hotmail.com pm dediğim çevrimdışı ileti en olmadı mail atın hotmailden yardımcı olurum sorun çözülür
Son düzenleme:
arkadaslar sakın indirmeyin eset le taradım avastla taradım truva atı bulundu indirmeynz saygılar.
arkadaslar sakın indirmeyin eset le taradım avastla taradım truva atı bulundu indirmeynz saygılar.
ben size ne diyorum biz buna hack injecte ettik tabi görür ister kullanırsınız ister kullanmassınız arkadaşım bana zararı dokunmaz ücretsiz beleşe yapılmıyo çeşitli hack yapıyoruz !!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)