berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Holosko Ameliyat Oldu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan özgürcanözcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 226

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

medya.php
Eskişehirspor maçından sonra sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilen Filip Holosko, bugün Acıbadem Maslak Hastanesi’nde ameliyat oldu.

Slovak oyuncumuzun ameliyatını Kulüp Doktorumuz Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Şenol Akman yaptı. Operasyon sonrası bir açıklama yapan Prof. Dr. Akman, “Holosko’ya tarak kemiğindeki kırık nedeniyle kapalı osteosentez yapıldı. Aynı zamanda 13 ay önce bacak kemiklerinden birinde oluşan kırık nedeniyle uygulanan plak vida da bu operasyonda çıkartıldı” dedi. Akman, Filip Holosko’nun 2-3 gün içinde koltuk değnekleriyle yürümeye başlayabileceğini belirtti.

medya.php

medya.php
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst