HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sLm... Arkadaşlar Öncelikle Herkeze Kolay Gelsin... Gelelim Sorunuma;
Ewet Arkadaşlar Metin 2 Ye giriyorum serverimi seçiyorum ch mi seçiyorum ıd ve şdifremi yaziyorum girdikten sonra 2-3 dakka sonra oyundan atıyo 2-3 gündür böle ilk günler hiç umursamamıştım ama canımı sıkmaya başladi cara biri giriş yapsa altta yazar o da yazmiyor :S Hile Deseniz Kullanmiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum 3-4 Dk dan fazla Online olamiyorum tekrardan girmek zorunda kaliyom oyundan atinca...Yorum Ve Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler Saolun İyi Forumlar...
Ewet Arkadaşlar Metin 2 Ye giriyorum serverimi seçiyorum ch mi seçiyorum ıd ve şdifremi yaziyorum girdikten sonra 2-3 dakka sonra oyundan atıyo 2-3 gündür böle ilk günler hiç umursamamıştım ama canımı sıkmaya başladi cara biri giriş yapsa altta yazar o da yazmiyor :S Hile Deseniz Kullanmiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum 3-4 Dk dan fazla Online olamiyorum tekrardan girmek zorunda kaliyom oyundan atinca...Yorum Ve Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler Saolun İyi Forumlar...

Farklı Ch Lerde de mi Böyle Oluyor?
Her Ch de böle Oluyor Başka Serverlardada deniyom yine ayni sorun
Beyler Bayanlar Biraz ilgilenin 10 Kişiden tek D.Moderatör ü Cevap Yaziyo sorunumla İlgilendiğiniz İçin Teşekkükler ufkunprenses...Konu Güncel Araştirma ya devam ediyorum birşey bulamadim daha...