berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Private Server Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karantinatr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 731

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

önceden 175you oynuyordum fakat büyülü metal falan kalkınca bıraktım onu.Gene ona benzer bir server var mı türkçe.Bi kaç tane benzer serverler var fakat çince kod yüzünden üyelik alamıyorum.41mt2 var fakat ondada tr yamanın linki kırık.Yani biri bana private server önerebilirmi 175you nun özelliklerinde.Kraliyet zırhı falan istemiyorum.Shop ada gerek yok:D
Şimdiden tşkler.

Arkadasm Metin2Mod Dıge Bı Programvar Orda Nerdeyse Tüm Metin PvP Serverlar Bulunuyor
Sitede de Bu Konu Mevcut.. Onu Indır Ve PvP Serverların Iısımlerını Alarak Bı Arama Motoruna Yazarak Bulabılırsın Sımdıden TsK ^^

Arkadasm Metin2Mod Dıge Bı Programvar Orda Nerdeyse Tüm Metin PvP Serverlar Bulunuyor
Sitede de Bu Konu Mevcut.. Onu Indır Ve PvP Serverların Iısımlerını Alarak Bı Arama Motoruna Yazarak Bulabılırsın Sımdıden TsK ^^
İndirdim merak etme bir çoğu kapalı bazıları çince kod falan istiyor.Hep karışık şeyler ayrıca orada olmayan serverlarda var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri